Auto Tuning

20 Gru 2007, 16:03

Tuning samochodowy jest moim zdaniem bardzo widowiskowy ale w przypadku osoby której skończyła kasa to jest mniej widowiskowy :D Według mnie porządnie tuningowane auto powinno mieć: nitro,ekstra lakierek i winyle i co najważniejsze powinien być bardzo szybki
tomcio23
Nowicjusz

20 Gru 2007, 16:48

Jeżeli chodzi o moje zdanie... Bardzo podoba mi się niemiecka szloła tuningu, porządna "gleba", clean look, duże felgi, często sporo przeróbek mechanicznych. Najbardziej dziwi mnie to, że rzadko spotykam takie samochody na niemieckich ulicach.
A co do kasy to wolałbym jeździć serią niż szukać taniego sposobu na tuning bo z tego nigdy nic dobrego nie wyjdzie.
Pzdr!
Susza tłumi, zagłusza, wywija i o dno wali... Zachwiany... Zachwiany...
SuperFly
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: brać hajs?

22 Gru 2007, 16:49

No dokładnie, niemiecki styl jest fajny :) Tzw. nisko i szeroko :)
A i tak tuning nie ma granic bo zawsze można jeszcze więcej dołożyć lub zmodyfikować :wink:
Tuningowi diesli - NIE
arek_89
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Małopolska

23 Gru 2007, 09:34

co do tuningu totalnie nie cierpie "wiejskiego" tuningu czyli przesadnych ilosci i rozmiarow spojlerow ulepszen itd co z samochodu robi eksponat raczej do wesolego miasteczka niz na ulice.mowie stanowcze nie wiejskiemu tunigowi, jak juz to jakies delikatne zderzaki lub progi zeby zbytnio nie psuly bryly nadwozia do tego zawieszenie +Silnik + kola.podoba mi sie tuning w stylu No Name; a jak widze np. bez urazy seicento z progami szerszymi niz linia lusterek i 2metrowym spojlerem na klapie to nie wiem czy mam sie smiac czy plakac :(
"przyspieszenie to najlepszy sposób spędzenia czasu pomiędzy zakrętami"
HillClimbFanatic
Początkujący

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Auto Moto Show - Skaryszew 2011 / relacja
    Impreza Auto Moto Show w Skaryszewie już za nami! Gorący i pełen wysokiego ciśnienia dźwięku weekend minął nam szybko i również w tym roku okazał się dużym sukcesem. W sobotę można było zobaczyć przymiarki do konkurencji ...
    Lexus LC 500 nietypowym samochodem bezpieczeństwa
    W ubiegły weekend po przerwie wróciła amerykańska seria wyścigowa IMSA WeatherTech SportsCar [...]. W czasie rundy na słynnym Daytona International Speedway oficjalnym samochodem bezpieczeństwa był Lexus LC 500 w niezwykłych, ...