Auto typu SUV/JEEP/CROSSOVER DO 15-20tyś

01 Lip 2018, 14:07

Witam Szukam auta do 15tyś, chciałbym żeby był to taki suv. Będę nim jeździł przeważnie po mieście i krótkie trasy ok. 50km(raz dwa razy w tygodniu). W moje gusta wpadł:
-Hyundai tucson
-Suzuki SX4/Fiat sedici
-Kia sportage
-Toyota rav4
Chcę żeby to był wyższy samochód czyli jaki "jeep"(ciężki teren jest u mnie i w zimie nie wyjedzie do mnie), cena to 15tyś bo jeszcze mam odłożone z 4-5tyś żeby w włożyć "pakiet startowy" więc tak maksymalnie to 20tyś ale wolałbym coś do 15tyś. Linki ode mnie: [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
xDiablo96
Nowicjusz

Auto: Jeszcze nie mam

01 Lip 2018, 14:12

Tucson spoko, spójrz jeszcze na Kię Sportage i Sorento. Daj spokój z starym dieslem i szukaj tylko benzynki/LPG. RAV4 też ok.
Ossy
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 0
Prawo jazdy: 07 01 2010
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo S60
Silnik: 2.4T
Paliwo: Benzyna + LPG
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2002
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...