Auto

12 Cze 2015, 20:03

Witam, poszukuje auta jako drugie które będzie miesięcznie pokonywalo Jakieś 1200 kilometrów... auto ma służyc na dojazdy do pracy.. Budżet to jakieś 7000 tyś myślałem coś o peugeot 406 coupe, seat Ibiza ii fl, honda Civic vi coupe... Jeśli chodzi o moc silnika to mininum 100 km, nie jestem amantem bardzo szybkiej jazdy lecz muszę mieć zapas pod nogą... A moja lokalizacjs lokalizacja to Kraków... Wiem że te auta co podałem są z różnych segmentów lecz nie ograniczam się do jednego typy... Chce mieć fajne autko.. Proszę o doradzanie czegoś i o opinię o w/w aut
dzida96
Nowicjusz

Auto: szukam

12 Cze 2015, 20:04

A i jeszcze mercedes C klasy
dzida96
Nowicjusz

13 Cze 2015, 11:33

zobacz na te:
[link do oferty na Olx wygasł] - 7lat w jednych rękach tylko ten tył coś dziwnie wysoko stoi..
[link do oferty na Olx wygasł] - nadkole do zrobienia i poproś o lepsze zdjęcia.
[link do oferty na Olx wygasł]
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

13 Cze 2015, 15:48

Jeżeli będą to przebiegi głównie na trasie to może Peugeot 406 ale z silnikiem 2.0 Hdi,co o tym sądzisz? Ewentualnie wersja coupe,spokojnie zmieścisz się w budżecie lub Vectra B 1,8 z lpg.
Atticar
Nowicjusz

Przebieg/rok: 18tys. km
Auto: VW Golf
Silnik: 1.8
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna

13 Cze 2015, 20:57

Z w/w to spodobało mi się tylko audi... Jeśli chodzi o Peugeota to myślałem o wersji couope z silnikiem v6 możecie mi coś więcej o tym aucie i silniku powiedzieć?
dzida96
Nowicjusz

14 Cze 2015, 11:06

406 Coupe w tej kasie może być zmęczone życiem ale nie znaczy, że nie do znalezienia. Na pewno nie trafisz dobrego V6
dzida
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 455
Miejscowość: Biłgoraj
Prawo jazdy: 05 05 2008
Auto: Honda Civic VIII
Silnik: 1.8
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2010
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Idzie wiosna - uwaga na biegaczy i rowerzystów
    W marcu dla wielu osób rozpoczyna się sezon aktywności na świeżym powietrzu. Biegacze zaczynają intensywne treningi do wiosennych imprez biegowych, a do wielu miast po zimowej przerwie wracają rowery miejskie. Na te ...

14 Cze 2015, 11:54

A Ford Cougar? Tylko 7k to takie minimum.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012