Auto w leasing do ~230 tys. (3tys. per miech)

14 Mar 2019, 01:16

Witam,
pytanie jak w temacie, nie bedzie to samochod rodzinny. Myslalem o czymś 200-300KM. Wiem, że temat przy takiej kwocie może wydać się idiotyczny, bo wydając tyle pieniędzy powinienem wiedzieć czego chce i mieć już auto wybrane. Lecz interesuje mnie czysty brainstorm i podrzucenie jeszcze kilku modeli.
Aktualnie zastanawiam się bardzo poważnie nad KIA Stinger 3.3 V6, chociaż z pewnością jest to samochód ponad moje potrzeby i trochę szkoda na pewno targać go po mieście i miasteczkowych parkingach..

Podoba mi się także KIA Proceed - coś ala' shootingbrake (ale nie kombi). Też bardzo ciekawe auto z 205 konnym silnikiem jakieś 100tysięcy taniej od stingera.

Poza tym coś z trójcy bmw, audi, mercedes.. - audi a5 f5? Tutaj również bardzo podoba mi się to auto.

Możecie podrzucić coś jeszcze z czym mogę to skorelować?
Mauser92
Nowicjusz

14 Mar 2019, 14:20

Wszystko zależy od Twoich potrzeb, o których nic nie napisałeś. Auta wymienione w temacie są zgoła różne, więc ciężko coś doradzić.

Nie wiem czy jesteś już po jazdach próbnych, ale wg mnie takie działanie bardzo ułatwi wybór.
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

14 Mar 2019, 21:20

S60 T6/T8? S90 T6/T8?? XC60 T6/T8???
Zależy na cy Ci zależy :)
Szukasz nowego Volvo, pomogę w wyborze modelu, konfiguracji, przy negocjacjach z dealerami. Znajdę dobrą ofertę na auto i finansowanie, bez zobowiązań. Auta do zamówienia i od ręki, demo dealera, używane z sieci dealerskiej Volvo.
Zapraszam na priv.
Rom33
Stały forumowicz

Zdjęcia: 227
Miejscowość: Wisła
Prawo jazdy: 15 07 1997
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Volvo V50
Silnik: 2.0 D 136KM
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Subaru Crosstrek
    Crosstrek w wersji benzynowej również znalazł się w pierwszej dziesiątce rankingu Consumer Reports. Silnik 2,0 l typu bokser ma moc 153 KM. W testach największej organizacji konsumenckiej w USA samochód uzyskał ...