Auto z 2000 r za 17 000zł

10 Lis 2010, 22:55

Tak jak pisze siebek25- miejsca dla kierowcy jest tyle samo, co w passacie, a więc sporo. Mam 186 cm wzrostu i nie chaczyłem głową o sufit, więc myślę, że Ty również nie będziesz :wink:
Ignorance is bliss...
pinio124
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Gdańsk
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Opel Astra III
Silnik: 1.7 CDTi 100 KM
Paliwo: Diesel
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

11 Lis 2010, 01:36

No to pozostaje poszukać czegoś dobrego i dokonać zakupu:)
Jeszcze raz wielkie dzięki:)
przemekzen23
Nowicjusz

Miejscowość: Warmińsko mazurskie

11 Lis 2010, 09:38

Opel Vectra B po liftingu ;) Polecam.
Amcia
Nowicjusz

Miejscowość: Rzeszów

11 Lis 2010, 16:32

Jasiek90 napisał(a):Toledo to nie jest Passat w przebraniu.
To Bora w przebraniu.
Zwykły kompaktowy sedan.

Rzeczywiście :) Żyłem w błędnym przekonaniu. Toledo jest ok. 7cm dłuższe od Bory, ale ok. 20cm krótsze od Passata B5.
siebek25
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: Kielce

12 Lis 2010, 11:15

Nie ważna długość nadwozia a rozstaw osi - to on decyduje o miejscu w srodku ;)

W tym przedziale proponuje CI przede wszystkim kompakty. W klasie średnią bym się nie pchał.

Z niemieckiej techniki zamiast Golfa:
- A3 - starszy rocznik , wiekszy przebieg bo podobno prestiz
- Seat Leon/Toledo
- Skoda Octavia

Chciales info o Toledo. Ja i moj ojciec jezdzimy Leonami - czyli hatchbackiem Toledo.

Kilka lat eksploatacji - raczej nie maja wiekszych wpadek. Dwie rzeczy przypadlosciowe narazie sie zdarzyly - czujnik hamulca (smieszny koszt) i uszczelka prawych przednich drzwi (podobno wspolna dla calej rodziny Leona/Golfa zwiazane z producentem uszczelek). Tak to wymiana częsci eksploatacyjnych ktore sa w bardzo przyzwoitych cenach.
bajla
Początkujący

Miejscowość: Wrocław
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego warto rozważyć kupno samochodu elektrycznego?
    Zainteresowanie samochodami elektrycznymi stale rośnie i nie wygląda na to, aby w najbliższym czasie miało się to zmienić. Powody tego stanu rzeczy są różne, ale z pewnością najważniejsze są dwa – znaczące zmiany ...
    Wodorowy samochód Lexusa przyłapany na testach?
    Wodorowa Toyota Mirai może mieć wkrótce bardziej luksusowego kuzyna. Spotterzy przyłapali na amerykańskich ulicach nietypowego sedana Lexusa w kamuflażu, napędzanego najpewniej wodorowymi ogniwami paliwowymi. Auto ...