Auto z automatem do 17 tys. zł , nie starsze niż 2008

31 Gru 2013, 12:47

Witom , onkel szuko dla ciocia auto z automatem bo ciocia już ładnych parę lat jeździła autem z automatem i manualem się oduczyła jeździć .
Ciocia robi 200 km miesięcznie więc pewnie najrozsądniej było by kupić wybrać jakiegoś mieszczucha do 1,3 ,ale zauważyłem ,że diesli jest większy wybór ,zwłaszcza na pl.mobile.eu.
Może być też auto co już jest przerobione na gaz .
Na razie jeździ 20 letnim Mondeo mk1 ,ale Mondeo zaczyna się już rozpierdzielać, w każdym bądź razie duże auto nie było dla niej problemem w parkowaniu .
Narazie wuj wynalazł w internetach takie daj hacu kułore : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Sprawdzałem na mobile.de po ile w Niemczech takie daihatsu stoją i coś mi się wydaje ,że jak na ten rocznik i wyposażenie coś nisko z ceną zeszli ,a tu jeszcze tańszą ofertę znalazłem : [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co byście polecili ?

Mimo ,że zaciągam gwarą pytam się zupełnie serio.
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008

01 Sty 2014, 01:06

Budżet na zakup zwiększony został do 21 tys. zł
mihau
Początkujący

Miejscowość: Stobno k./Szczecina
Auto: BMW X6
Silnik: 3.0 d
Paliwo: Diesel
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2008
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q2 wygrywa złoto w konkursie
    Kompaktowy SUV spod znaku czterech pierścieni zapewnił sobie najwyższe wyróżnienie w kategorii "Excellent Product Design – Transportation". "Audi Q2 zaskakuje niezależną stylistyką. To nie jest tylko mniejsza ...
    Ferrari F12 Berlinetta
    F12 to rasowy włoski grand tourer. Auto zachwyca osiągami - do pracy zaprzęgnięto w nim silnik V12 o mocy sporo ponad 700 KM, wygodnym i dopracowanym wnętrzem i oczywiście świetną, smukłą sylwetką z długą maską. Odmiana pozbawiona ...