Auto z gazem do 6 tys

11 Lut 2010, 18:46

Witam poszukuję auta z instalacją gazową do 6 tys zł. Chciałbym autko w miarę możliwości dynamiczne z niskim spalaniem, autko nie zbyt duże ale nie tak male jak Cinquecento najlepiej jakiś hatchback, z miarę dobrym wyposarzeniem (jak na auto do 6 tys ;p), jak najmniej awaryjne i nie super stare najlepiej 1995 i w górę. Jeśli jesteście w stanie coś podpowiedzieć będę wdzięczny.
Pozdrawiam
prrezes
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

11 Lut 2010, 19:01

Drogi Prezesie!

NIe mogę Ci pomóc ponieważ sama dobra instalacja gazowa przekracza 6 tys.
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

11 Lut 2010, 19:04

Nie musi być to dobra sekwencyjna instalacja gazowa ważne tylko żeby była bo ważne są koszty jazdy
prrezes
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

11 Lut 2010, 19:09

Mam tu coś fajnego. Auto nie do zdarcia:

[link do oferty na Allegro wygasł]
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

11 Lut 2010, 19:40

Wpdałem na Lanosa poraz kolejny :lol: ale raczej odpada bo troche lubi sobie łyknąć paliwka,to według mnie zostaje Astra z silnikiem 1.6 8V pod gaz jest to dobra jednostka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2010, 20:41

Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Bezpieczna zmiana pasa ruchu - martwe pole w lusterku
    W ubiegłym roku nieprawidłowa zmiana pasa ruchu była przyczyną 480 wypadków drogowych spowodowanych przez kierujących(1). Manewr ten wykonujemy tak często, że łatwo możemy zapomnieć się i nie skontrolować wcześniej ...

11 Lut 2010, 20:56

KaczorLSM napisał(a):Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.

Widze że kolega zna wszystkie samochody do 6 tys:mrgreen:
Z mojego doświadczenia moge polecić Seata Ibize.W takiej kwocie można znalezc auto z niezłym wyposazeniem, posiadam silnik 1.6, spala średnio 8l benzyny, części tanie.
Podczas użytkowania nie miałem jeszcze poważniejszej usterki.
tomss20
tomss20
Początkujący

Miejscowość: kraków

11 Lut 2010, 21:04

tomss20 napisał(a):
KaczorLSM napisał(a):Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.

Widze że kolega zna wszystkie samochody do 6 tys:mrgreen:

tematy o autach w tej kwocie są często spotykane na tym forum więc niema sie co dziwić.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2010, 22:50

proponuje siene albo bravo brava z gazem srednie spalanie 10lgazu czyli przyzwoicie czesci tanie tak jak do opla albo te astre
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

12 Lut 2010, 13:29

A dlaczego kolega nie zainteresuje się Corsą z lpg..?
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna