Auto z gazem do 6 tys

11 Lut 2010, 17:46

Witam poszukuję auta z instalacją gazową do 6 tys zł. Chciałbym autko w miarę możliwości dynamiczne z niskim spalaniem, autko nie zbyt duże ale nie tak male jak Cinquecento najlepiej jakiś hatchback, z miarę dobrym wyposarzeniem (jak na auto do 6 tys ;p), jak najmniej awaryjne i nie super stare najlepiej 1995 i w górę. Jeśli jesteście w stanie coś podpowiedzieć będę wdzięczny.
Pozdrawiam
prrezes
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

11 Lut 2010, 18:01

Drogi Prezesie!

NIe mogę Ci pomóc ponieważ sama dobra instalacja gazowa przekracza 6 tys.
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

11 Lut 2010, 18:04

Nie musi być to dobra sekwencyjna instalacja gazowa ważne tylko żeby była bo ważne są koszty jazdy
prrezes
Nowicjusz

Miejscowość: Kraków

11 Lut 2010, 18:09

Mam tu coś fajnego. Auto nie do zdarcia:

[link do oferty na Allegro wygasł]
Bart258
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: okolice Krakowa

11 Lut 2010, 18:40

Wpdałem na Lanosa poraz kolejny :lol: ale raczej odpada bo troche lubi sobie łyknąć paliwka,to według mnie zostaje Astra z silnikiem 1.6 8V pod gaz jest to dobra jednostka.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2010, 19:41

Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.
KaczorLSM
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Lublin
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Nietypowe auto do driftu
    Dodatkową różnorodność do świata sportów motorowych wprowadzają auta do driftu. Konstrukcyjnie bliżej im do samochodów wyścigowych niż rajdówek. W końcu zawody driftingowe organizowane są na gładkiej ...

11 Lut 2010, 19:56

KaczorLSM napisał(a):Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.

Widze że kolega zna wszystkie samochody do 6 tys:mrgreen:
Z mojego doświadczenia moge polecić Seata Ibize.W takiej kwocie można znalezc auto z niezłym wyposazeniem, posiadam silnik 1.6, spala średnio 8l benzyny, części tanie.
Podczas użytkowania nie miałem jeszcze poważniejszej usterki.
tomss20
tomss20
Początkujący

Miejscowość: kraków

11 Lut 2010, 20:04

tomss20 napisał(a):
KaczorLSM napisał(a):Tak jak pisze Barol - lanos albo astra. Wszystko inne będzie albo kiepsko współpracowało z gazem albo nie będzie miało wyposażenia.

Widze że kolega zna wszystkie samochody do 6 tys:mrgreen:

tematy o autach w tej kwocie są często spotykane na tym forum więc niema sie co dziwić.
Barol
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012

11 Lut 2010, 21:50

proponuje siene albo bravo brava z gazem srednie spalanie 10lgazu czyli przyzwoicie czesci tanie tak jak do opla albo te astre
tower
tower
Początkujący

Miejscowość: kalisz

12 Lut 2010, 12:29

A dlaczego kolega nie zainteresuje się Corsą z lpg..?
Pod domem : MEGANE IV 1,5 dci-110KM , MEGANE III 1,6-16V - 110KM lpg -jest paliwowa alternatywa bez elektryki.
artur73
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 40
Miejscowość: POZNAŃ
Prawo jazdy: 02 10 1991
Przebieg/rok: 25tys. km
Auto: Renault
Silnik: 1,6 110KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Manualna