REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Jak sprzedasz od razu po renowacji to fakt, nie będzie to miało żadnego sensu. Ale jak potrzymasz 5 lub więcej lat to zarobisz.Barvik napisał(a):Właśnie to jest bardzo ciężki temat, ponieważ chciałoby się jakieś fajne autko, inne niż wszystkie, może polakierowane od zera a jednocześnie żeby było dość tanie w utrzymaniu.
Trochę kręci mnie remont takiego auta bo mogę zrobić to niewielkim kosztem (kuzyn posiada warsztat naprawczy i jest dość niezłym specjalistą, lakierowanie i naprawy w cenie materiałów)
a z drugiej strony kupować i na tym tracić to też nie interes.
Widać, że się nie znasz. Audi 80 z pierwszych serii w ładnym stanie to teraz rarytas. To samo tyczy się podanego przeze mnie wcześniej BMW e30. Oto kilka pierwszych z brzegu przykładów z alledrogokrzycho napisał(a):Jakieś Audi 80 czy inne BMW to nie żadne klasyki, to stare graty jakich wszędzie pełno. A właściciel sprzedaje bo się auto do niczego już nie nadaje, jest pewnie po konkretnym dzwonie w Niemczech i ze 2 razy przekręcone
Kolejny raz pokazujesz poziom swojej wiedzy. Zgodzę się, że do jazdy na co dzień to auto si.ę nie nadaje, ale co innego jako auto " do odratowania ". Kupujesz 2.5 V6 ( a jeszcze lepiej GTA, ale to nie w tym budżeciekrzycho napisał(a): Mnie podobają się Alfy 156 i można kupić za 7-8 tys, no ale sensu żadnego to nie ma.
mój rówieśnik 18-20 lat
krzycho napisał(a):Po pierwsze, napisał że ma 13 tys na auto, a chciałby kupić za 5 i włożyć drugie tyle w remont, to po co tu dajesz jakieś za 19-20 tys? Co to niby ma wspólnego z tematem?
Napisałem tylko, że AR nie nadaje się do jeżdzenia na co dzieńkrzycho napisał(a):Po drugie, co ważniejsze, napisał też że auto ma służyć do codziennej jazdy i raz w miesiącu długa trasa, o tym samym (codziennej jeździe) mówiłem ja, więc po co piszesz o trzymanym w garażu aucie na krótkie wypady w weekendy? Co to niby ma wspólnego z tematem?
e30 w De to też szanowany klasyk. " Turki " latają Golfami IV, Paskamikrzycho napisał(a):O ile taki Ford Sierra jak podany wyżej to faktycznie auto kultowe, to czy BMW jakim w Niemczech jeżdzą Turki a u nas wiejscy rajdowcy można nazwać klasykiem, to tak jak nazywać
Powiedz mi proszę, co tutaj ma do rzeczy status?krzycho napisał(a):Kto tu rozdaje modów? Można do jakiegoś admina kontakt? Inni są pomocni z tego co widzę i odpowiadają na pytania, ale za co ty takiego dostałeś to bym się chętnie zapytał.