REKLAMA
![](https://www.forumsamochodowe.pl/galeria/inne-zdjecia-motoryzacyjne-a53/samochody-na-parkingu-t40383.jpg)
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Invi napisał(a):Pionek, przejrzałeś mnie!
Jeżdżąc niespełna dwuletnim, pięciometrowym autem gotują mi się wnętrzności a twarz czerwienieje na myśl, że nie mam pod blokiem passata za jedną wypłatę albo "sportowego" scirocco 1.4
Invi
Pionek napisał(a):Jasne, tylko pisz wszystko do końca, że kupiłeś na firmie itd na jakich zasadach itd
Poza tym ciekawe na co prędzej ktoś zwróci uwagę na Scirocco czy Twoje 5-metrowe auto? Sytuacja gdzie staniesz na torowisku i tramwaj nie przejedzie i będzie dryndał się nie liczy
Pionek napisał(a):Jasne, tylko pisz wszystko do końca, że kupiłeś na firmie itd na jakich zasadach itd
Poza tym ciekawe na co prędzej ktoś zwróci uwagę na Scirocco czy Twoje 5-metrowe auto?
szybki napisał(a):Invi a nie jest Ci smutno? A auto kupiłeś na ... no właśnie na co ? Na firmę ?! Jak mogłeś!!! Tak się nie robi ... !!!
Marcel2727 napisał(a):Pionek skończ, bo to robi się żałosne, jeździsz jakimś dupianym samochodem i faktycznie AR156 zdecydowanie bardziej się rzuca w oczy oraz nie ma dachu jakby po nim przejechał walec
Pionek napisał(a):Także jak chcesz dołączyć to spoko, potem będziesz odradzał auta w których nawet nie siedziałeś, typowa akcja tej "trójcy świętej"