Auto z niemiec do 5tys EURO

04 Sie 2008, 19:08

hahah dobre .. jak na kobiete przystalo lubie jak sie ze mna zgadza haha ale tak serio to chce toyotke ale nie stac mnie i dlatego musze i chce jezdzic paskiem
lena
Nowicjusz

Miejscowość: slask

05 Sie 2008, 13:53

spokojnie spokojnie... ile różnych aut, tyle gustów.. Temat troche zszedł na bok.
Ja sie podłacze do pytania i nie będę zakładał osobnego posta. Czy jest ktoś moze zorientowany co do cen w niemczech (jeździ po auta,pracuje tam) czy kupie A6 po 97(tak zwana"kula") w tdi do właśnie tych 5 tys Eu ?? możne być lekko porysowana, do poprawek lakierniczo blacharskich, bez skory, poprostu taki zwyklak. Albo na przykład Golfa IV tez tdi ?? Tylko nie mówcie mi ze patrzyliście na internecie i ..... bo tez patrzyłem i różnie to w sumie bywa. Pytam bo gdzieś za 2 tyg chce lecieć po auto do niemiec i nie chce miec tak ze sie napale na lekko porysowana audi za 5tys a okaże się ze tutaj lipa i będę musiał na szybkiego myśleć jakie auto kupić ...

Edit: A moze lepiej kupic w benzynie(2.6l, 2,4l) ?? I zalozyc gaz ? Benzyniaki tansze...
matyslubin
Nowicjusz

05 Sie 2008, 20:08

kolego matyslubin golfa IV tdi kupisz, ale o a6 raczej zapomnij :)
poza tym akcyza sie zmieniła i za a6 zabulisz jakies z 2k zł akcyzy
pzdr
Pawlo
Zaawansowany

Miejscowość: Bolesławiec

05 Sie 2008, 21:27

Dzięki za szybka odp. to wiec pojadę po golfa, chyba ze się w trafi jakaś a6 z poobijanymi drzwiami i zderzakiem. Myślałem o pasku, ale u nas w Lubinie tyle tego jeździ jak kiedyś maluchów, z reszta golfów tez, ale bardziej mi się podobają, dlatego chciałem A6 jak dla mnie auto jak marzenie, wewnątrz tyle miejsca ze na tylnej kanapie przerobisz wszystkie pozycje Kamasutry ;) a na zewnątrz ładne, zgrabne..
matyslubin
Nowicjusz

05 Sie 2008, 22:51

to sobie stilo sprowadz albo corolle :wink:
Manfred
Aktywny

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
    Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
    Lexus NX w nowych wersjach
    NX, czyli jeden z najpopularniejszych modeli Lexusa doczekał się dwóch nowych wersji. Specjalne odmiany Spice & Chic oraz Cool & Bright wprowadzają w SUV-ie nowy wygląd, szersze wyposażenie standardowe i już ...