dziiiwwwnnnneeee strasznie wszystkie i oczywiscie silniki byly nowe i auto serwisowane w aso
nie mowie ze alfa jest bez awaryjna bo nie jest
ale wyglada z reszta to zrozumie tylko czlowiek co ceni piekne samochody cuore sportivo i wszystko jasne
rownie dobrze moge do kogos wyjechac przestan z tymi vw bo to syf mam pelno znajomych co jezdzili vw - glownie paskami i sie pozbyli i sie ciesza ze maja klopot z glowy - 2 osoby sie przesiadly nawet na fiaty i sobie chwala dziwne no nie ??
a jeszcze co do vw ... jest on technologicznie ok 10 lat za fiatem spojzmy np na silnikie diesla......
prawda w oczy kole
ps pompowrtyski tez wprowadzil fiat ( tak jak cr ) tyle ze to bylo bardzo dawno temu w starym fiacie croma
nie chce tu wybielac ani oczerniac jakiejs marki ale taka jest prawda ... kazdy samochod ma blaski i cienie podam ci przyklag - jestem wielkim fanem uno (mam dwa takie fiaty ) i maja one wiele zalet - np 1,4 fury z wiekszymi silnikami - mocniejsze itd robisz jak chcesz ... ale ludzie maja miny
spalanie jest dobrym poziomie - zwlaszcza za miastem , auto jest dosc trwale a czesci sa bardzo tanie i nawet jak cos sie zepsuje to koszty naprawy nie sa wysokie wzgledem innych samochodow a co do wad .... ruda je lubi i no ze tak powiem nie sa to super bezpieczne auta...
taka alfa piekna z do tego z dieslem trwala , z TS jest roznie .... dla ludzie z gustem i bez kompleksow
passat tez ma swoje wady i zalety - nudny jak flaki z olejem wyglad i zawieszenie .....
powiedzmy sobie wprost nie ma samochodow idealnych tzn inaczej sa idealne dla kogos ale nie dla wszystkich .... jeden woli blondynki inny brunetki i tak dalej
ja w planach na najblizsza przyszlosc mam nabycie tico celem tyrania w miescie ( oczywiscie uniaki zawsze ze mna - zwlaszcza moj 1,4 ) i nabycie kolejnego fiata , mozliwe ze ze znaczkiem alfa romeo i oznaczeniem 156 lub 166 1,9 / 2,4 jtd
podsumowujac wszystko ma wady i zalety , wazne by kupujacemu odpowiadalo