Poszukuje auto z silnikiem V6. Z wymagan to tyle

Z góry dziękuje za pomoc.
Pozdrawiam
Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Knoper93 napisał(a):Wigam
Poszukuje auto z silnikiem V6. Z wymagan to tyle. Myślałem o Omedze z 3 litrowym motorkiem, wielki plus dla niej za cene i tył napęd ale minus za mase i przyśpieszenie.
Vermin napisał(a):Galanta OSOBIŚCIE nie szanuje bo ma popsuty fabrycznie napęd (FWD).
szybki napisał(a):Tia a jak ktoś nie będzie zamiatał tyłem to faktycznie upieranie się przy RWD jest tak ważne ja zeszłoroczny śnieg
szybki napisał(a):Ścierka szczególnie podczas dzwonka daje dużo frajdy... za to dałbym jej pionę przy normalnym użytkowaniu
Vermin napisał(a):Szybki ja już dawno uznałem że wszelkie dyskusję na temat wyższości napędów na forum mijają się z celem.
Vermin napisał(a):Podczas dzwonka w jakim sensie???
[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
szybki napisał(a):A nad czym tu dyskutować... jeżeli nie wykorzystujesz napędu to co Ci da więcej RWD niż FWD??
Już nie wspomnę o porze zimowej i dłuższej trasie bez systemów trakcji w RWD.
szybki napisał(a):Zgaduj zgadula w którym aucie chciałbyś być za kierownicą???[Aby zobaczyć link musisz być zalogowany na forum » zaloguj się]
P.S.
Vermin wskaż mi chociaż jeden plus starego auta RWD które nigdy nie będzie na torze a jego dniem powszednim będzie droga bez latania bokami z kierownikiem amatorem???
Vermin napisał(a):Mówisz tak jakby to była jakaś cykająca bomba na kółkach, a tak nie jest...
Vermin napisał(a):I w czym stare FWD ma być niby lepsze od starego RWD??? Bo nie do końca zrozumiałem Twój tok myślenia???