Auto za 15-20 tyś. 200 km +

07 Sty 2018, 14:48

Cześć, zastanawiam się nad zmianą auta i chciałbym się rozejrzeć za czymś , tylko że mam kilka "wymagań" a sam nie mam żadnego pomysłu. Chodzi o auto najlepiej hatchback lub coupe ewentualnie sedan. Druga sprawa to moc bo szukał bym czegoś powyżej 200 koni, a trzecia sprawa to żeby auto nie zjadło mi portfela w utrzymaniu(pomijając spalanie), zależy mi głównie żeby części nie były drogie. Dodam ze diesel odpada i szukał bym czegoś nie starszego od obecnego auta czyli powyżej 2003 (ciekawy wyjątek chętnie przemyśle) oraz z przyzwoitym wyposażeniem. :)
Olek1995
Początkujący

Prawo jazdy: 03 12 2016
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Seat Leon I
Silnik: 1,6
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2004

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czujniki kontroli ciśnienia w oponach - system TPMS
    Ciśnienie jest bardzo ważnym parametrem opon – od niego zależy przyczepność do jezdni, droga hamowania, zużycie paliwa, hałas opon czy wreszcie wytrzymałość ogumienia. Niestety, według badań Moto Data, aż 58% kierowców ...
    Toyota Corolla Verso (2001–2007)
    Bazująca w znaczniej mierze na Toyocie Corolli 9. generacji, Toyota Corolla Verso została zaprezentowana w 2001 roku. Oprócz walorów w postaci do maksimum praktycznego wnętrza oraz bagażnika o pojemności 417/1760 ...