znawca44 napisał(a):QwertyD po co [...] głupoty jak się nie znasz. To co według ciebie jest piękne za 20 tysi? Ford , pedżot czy inne wynalazki. Nie poznałeś tego auta, ba nawet nie miałeś okazji nim jechać, a z góry pier*olisz głupoty. Nie cierpię takich ludzi. Po to jest forum aby podpowiedzieć i ewentualny zainteresowany sobie sprawdzi co to auto reprezentuje.
znawca44 trochę kultury, bo chamstwa nie toleruję.
Ty pokazałeś jak się cholernie znasz na wszystkim nie podając żadnych argumentów ile masz lat, 10, że tak się zachowujesz? Kultury trochę.
Nie muszę siedzieć w tym Toledo by uznać go za paskudny. I potwierdza to wiele osób, ale ty się spinasz bo ktoś podważył twoje zdanie. Dojrzałe to stanowisko jak ch...a.
Ja nie cierpię ludzi, którzy pyskują na forach w sposób bezczelny i chamski. Zachowujesz się jak smarkacz. Autor szuka auta podając przykładowe koncepcje a ty mu sadzisz Toledo bez żadnych argumentów, bez żadnego uzasadnienia. I tak robisz w co drugim temacie.
Wklejenie linku do aukcji i stwierdzenie, że lepszego nie znajdzie to szczyt banału, już lepiej żebyś w ogóle ludziom nie doradzał jak tak to ma wyglądać. Masz jakaś obsesję na punkcie tego auta.
A może to ty masz problem, może to ty nie poznałeś szerszego spektrum samochodów.
Po to jest forum by dyskutować, a nie zachowywać się jak histeryczny gówniarz.
Autor tematu sam wyraźnie napisał:
"Seata toledo nie brałem nawet pod uwagę właśnie z powodu wyglądu."
Więc jeszcze raz piszę, znawca44 przestań mi tu pyskować bo takie teksty możesz sobie rzucać swoim kolegom z podwórka podczas zabawy w piaskownicy, a nie ludziom na forum.
Seat, uwzględniwszy walory estetyczne Toledo II, czyli poprzednika, cofnął się w rozwoju jeśli chodzi o kwestię designu. I to jest faktem potwierdzonym przez wielu. Bo zwyczajnie to auto jest paskudne w nowej odsłonie. Ja nie piszę o walorach użytkowych lecz estetycznych i tym, że nie podajesz żadnych argumentów, kompletnie żadnych. Nikt nie musi siedzieć w tym samochodzie, nikt go posiadać nie musi by ocenić kwestie estetyczne.