Auto za 20tys

08 Lut 2009, 14:23

witam, chce qpic marzec/kwiecien auto tylko nie bardzo wiem co cena mniej wiecej kolo 20tys :} w dieslu silnik max 2.0
obecnie mam mazde 626 cronos, myslalem nad corolla hatchback ale ciezko znalezc cos fajnego w tym przedziale, potem civic no i ssang yong korando

auto ma byc na polskie drogi, zadne sportowe :} cos ala corolla, carisma, accord badz z ala terenowych hrv crv hondy :}
kingway
Nowicjusz

08 Lut 2009, 19:14

Za tą kase może uda sie wyrwać jakąś ładną E46
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło

08 Lut 2009, 20:08

I freelandera 2.0TDI 97km też wyriwesz.
Mam takiego, przebieg 230 tyś km i się ładnie sprawuje.Jeszcze te 150 tyś km przejadę.

A na polskie drogi to jakiś citroen, audi(a3,a4).
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

08 Lut 2009, 20:27

Nie przecze ze twoj freelander jest dobry ale wejdz sobie w zakladke Suvy na naszym forum i looknij ile ludzie maja problemow z freelanderami.
Audi A4 bedzie bardzo dobrym wyborem.
stasiowski121

08 Lut 2009, 21:01

wlasnie znajomy mi tez odradzal freelandera podobno bardzo awaryjne autko :/ bmw odpada nie przecze ze ladne ale im mniej dam na paliwo tym lepiej ;)
citroeny pegeouty i seaty odpadaja to nie auta na nasze warunki xD
wlasnie ogladalem vectre w dieslu autko calkiem calkiem :) tak tylko jeszcze znalezc w bogatej wersji... co wy o tym sadzicie? :)
kingway
Nowicjusz

08 Lut 2009, 21:58

2.0 Diesel chyba ci dużo nie spali więc w czym problem
Volvo
Początkujący

Miejscowość: Piekło
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Instalacje gazowe V generacji
    Te instalacje LPG pozwalają na wtrysk gazu w fazie ciekłej do kolektora dolotowego (konieczność nawiercenia kolektora i montażu w nim wtryskiwaczy gazowych), bądź bezpośrednio do komór spalania za pośrednictwem wtryskiwaczy ...

08 Lut 2009, 22:10

Mówią że diesle opla się psują.Kolega ma vectre 2001r. w dieslu( nie wiem jaka moc i pojemność) i wiele czasu spędza w warsztatach bo mu to poszło i tamto poszło(jeszcze nie ma 200 tyś km).

stasiowski121 napisał(a):Nie przecze ze twoj freelander jest dobry ale wejdz sobie w zakladke Suvy na naszym forum i looknij ile ludzie maja problemow z freelanderami.

Jak ludzie kupują auto klasy SUV i muślą że będą lać ropę i jechać to się mylą.Do takich aut trzeba często zaglądać i kontrolować.Jak tego nie robią to idzie reduktor, wisko itd.Nie chcę przez to pokazać że frelek to najlepsze auto tylko że trzeba dbać o taki samochód, a nie jak o a4(1.9 90-110km)w której nie ma prawa się coś zepsuć.
motorro
Zaawansowany
Awatar użytkownika

Miejscowość: Ziemia Lubuska/Dolny Śląsk

09 Lut 2009, 07:34

a moze seat leon 1.9 tdi ci sie spodoba kumpel ma i mowi ze dobrze sie sprawuje spalanie max 6 l
artek1993
Początkujący