Siema , mam pytanie odnosnie silników w BMW a mianowicie czym różnią sie silniki 325 od 330? A moze który z nich jest mniej awaryjny godniejszy polecenia? A i czy silniki 325 i 330 w modelach e90 i f30 to te same czy moze jakies nowsze lepsze? Jestem zielony w tych tematach i jak by mi ktos tak na chłopski rozum wytłmaczył. Dzieki za pomoc
Ostatnio edytowany przez mike, 16 Gru 2017, 18:14, edytowano w sumie 1 raz
Powód:Nowo założony temat podpięty do nadal aktualnego. Nie zakładaj nowych tematów do każdego jednego pytania
matt92 napisał(a):A i czy silniki 325 i 330 w modelach e90 i f30 to te same czy moze jakies nowsze lepsze?
Nowe, zupełnie inne, nie lepsze. W f30 masz już uturbione pierdziawki a nie r6. BTW jeśli chcesz kupić któreś z tych aut ze względu na silnik to szukaj przedliftowego e90 (po fl miały już bezpośredni wtrysk)
Nie wchodź na czerwonym świetle! Pośpiech, nieuwaga, nieprawidłowa ocena odległości od nadjeżdżającego pojazdu czy zwykła brawura – to wszystko mogą być powody wejścia pieszego na jezdnię przy czerwonym świetle. W takich okolicznościach w zeszłym roku ...
BMW 325iX (1987-1990) - samochód elektryczny Projekt badawczy "Samochód elektryczny z wysokoenergetycznym akumulatorem " po raz pierwszy zapoczątkowany w 1981 roku doprowadził ostatecznie w 1987 roku do przekształcenia ośmiu modeli BMW 325iX z napędem na cztery ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.