Auto za 6 tysięcy

20 Lut 2021, 22:53

Przejrzałem tutaj forum odnośnie opinie o samochodzie Chevrolet Kalos. Dużo pozytywnych. Wstawiony przez Pana samochód jest sprowadzony z Niemiec. I
A co Pan sądzi o tych dwóch. Lepiej kupić zarejestrowany w Polsce? koszty i formalności z głowy.

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Do tego mam prawie 200km

[link do oferty na Olx wygasł]
Ervinho1987
Nowicjusz

21 Lut 2021, 08:31

A może to

,,Invi" w swoim poście proponował ci to
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
to to samo co Chevrolet Aveo tylko inna nazwa na inny rynek
osobiście jeździłem tym 7 lat .Auto tanie w utrzymaniu , wizyty u mechanika tylko przy wymianie filtrów i oleju , nieźle sobie radzi w górach i na drogach jednym słowem niewymagające
Acer66
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 11
Miejscowość: Przemyśl
Prawo jazdy: 12 06 1979
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Mitsubishi ASX , Toyota Cross
Silnik: 1,6 MIVEC 4A92-117KM
Paliwo: Benzyna
Typ: SUV
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2018

21 Lut 2021, 21:46

Będę kupował na pewno Chevroleta Kolos... Dzisiaj ktoś wstawił 4 km ode mnie. Ktoś może wytłumaczyć tylko zielonemu osobnikowi jakim jestem z czym wiąże się kupno samochodu firmowego? bo taka informacja widnieje w ogłoszeniu.
[link do oferty na Olx wygasł]
Ervinho1987
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
    3 miliony silników EA211
    19 czerwca 2020 w fabryce Mladá Boleslav został wyprodukowany trzymilionowy silnik EA211 dla samochodów ŠKODA i innych marek z Grupy Volkswagen. Pierwszy egzemplarz zjechał z linii produkcyjnej w 2012 ...