REKLAMA
Witajcie właśnie uzbierałem połowę kwoty na nowe autko i czas się zastanowić co kupić
Aktualnie używam tikacza i stwierdzam, ze jest boski
Ale pora na nieco większy prestiż Na czym mi zależy wygoda i koszty utrzymania potem wygląd.
Co rozumiem pod pojęciem wygoda ?? np automat, ponieważ jeżdżę 90% po mieście klima itp
Co rozumiem pod pojęciem koszty?? wadliwość koszty części i spalanie
Co rozumiem pod pojęciem wygląd ?? szukam auta nietuzinkowego, coś z charakterem np. celica albo z innej mańki Chrysler PT Cruiser
Do czego auto ma służyć: głównie jazda po mieście (dojazd do pracy zakupy takie tam), no i troszkę do lansu każdemu się marzy Chrysler Crossfire czy RX8 350Z itp ale koszty utrzymania sprowadzają mnie na ziemię.
Auto chciałbym stosunkowo nowe raczej roczniki 2005 i młodsze. Minimum 4 osobowe.
Ostatnio widziałem Megankę Coupe 3 i mi się spodobała niestety nic w necie nie znalazłem w automacie.
Czytałem temat o sportowym aucie w tej cenie, ale autora zupełnie co innego kręciło Ja zdecydowanie stawiam koszty a potem dostosowuję resztę bo jak pomyślę że roczne OC + AC auta to około 10% wartości to ja już piszczę bo to koło 2 miechów pracy, dlatego nie mogę sobie pozwolić na spalanie rzędu 12 czy 15l jak to ma w zwyczaju crossfire.