Autoalarm Problem

08 Mar 2008, 11:05

Witam wszystkich może ktoś spotkał się z czymś takim???
Ogólnie chodzi o to że mam zamontowany alarm w aucie jest on połączony z centralnym zamkiem! Od kilku dni coś się stało i mogę zamykać auto za pomocą pilota auto ładnie się zamyka alarm się aktywnia ale nie mogę go otworzyć chyba że chodze wokół auta i naciskam otwieranie na pilocie kilkaset razy :( ale czasami od razu reaguje. Dzięki za pomoc !!!
klyhu
Nowicjusz

• 09 Mar 2008, 20:16

Może jeszcze raz trzeba zaprogramować pilota. Jeśli masz instrukcję do tego modelu alarmu to zrobisz to sam, a najlepiej podjechać do dobrego elektryka. Może to wina przekażnika
    Badbit
    Początkujący

10 Mar 2008, 22:50

Dziękuję za odp
    Mam instukcję ze schematem więc mogę spróbować zaprogramować pilota! tylko jak ?
    klyhu
    Nowicjusz

11 Mar 2008, 16:55

a moze wystarczy zmienic baterie:)
    zuchos20
    Początkujący
    Awatar użytkownika

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Ubezpieczenie OC i AC samochodu bez tajemnic
      Ubezpieczenie samochodu to jedna z najważniejszych kwestii, o której muszą pamiętać właściciele pojazdów. Zarówno ubezpieczenie OC, jak i AC mają swoje specyficzne role, które pozwalają chronić ...
      Studyjne wersje nowego Golfa BlueMotion i Golfa GTI
      Podczas rozpoczynającego się dzisiaj Międzynarodowego Salonu Samochodowego w Paryżu w centrum uwagi na stoisku Volkswagena znajduje się nowy Golf. Zbliżone do wersji seryjnych modele studyjne Golfa BlueMotion i sportowego ...