AUTODOFINANSOWANIE

17 Mar 2015, 19:53

witam. jest prawnik który może nam poszkodowanym pomóc. będe się z nim widział za jakieś 2 tygodnie. prosze wysłać do mnie maila z imieniem i nazwiskiem oraz numerem telefonu. chcę zebrać jak najwięcej chętnych osób.
adres [email widoczny po zalogowaniu]
MARIAN77
Nowicjusz

Prawo jazdy: 03 02 2003
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1.8 TDCI
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Skrzynia biegów: Manualna

03 Kwi 2015, 18:16

Widzę, że wcięło kilka ostatnich wypowiedzi.
krzysxx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 9-1993
Przebieg/rok: 10tys. km
Auto: Megi

03 Kwi 2015, 18:24

Znalazłem.
Zostały przeniesione do śmietnika https://www.forumsamochodowe.pl/autodofinansowanie-vt83915.htm i po 7 dniach zostaną skasowane.
krzysxx
Nowicjusz

Prawo jazdy: 0- 9-1993
Auto: Megi

07 Kwi 2015, 13:34

Były reklamy J&J Group na forum.
Longhorn
Aktywny
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 518
Miejscowość: pdk
Auto: Toyota Corolla E12 FL
Silnik: 1.4 VVT-i 97KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2006

07 Kwi 2015, 14:27

Zarząd spółki J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie ul. Cegielniana 4a/15 identyfikująca się numerem NIP 6793088090 uprzejmie oświadcza, że NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z DZIAŁALNOŚCIĄ SPÓŁEK ADF i ADF-STUDIO.

Powyższe oświadczenie zostało sporządzone w związku z nagminnie pojawiającymi się oskarżeniami i bezpodstawnymi zarzutami pod naszym adresem, co przekłada się na obawy naszych Klientów oraz Kontrahentów i rażąco działa na szkodę naszej firmy.

Chcąc uspokoić naszych obecnych i przyszłych klientów pragniemy nadmienić, że wszelkie podobieństwa J&J GROUP oraz ADF-STUDIO wynikają wyłącznie z pomysłu zaczerpniętego od firm działających na podobnej zasadzie w wielu krajach Europy Zachodniej.
Działamy w sposób przejrzysty i transparentny w oparciu o wysokie standardy etyczne, a naszym nadrzędnym celem jest zbudowanie sieci samochodów reklamowych na terenie całego kraju.
W przeciwieństwie do innych firm, mamy zawarte kontrakty reklamowe na wiele lat naprzód z największymi firmami branży finansowej, brokerskiej oraz ubezpieczeniowej, przez co dajemy gwarancję trwania Umowy w całym jej okresie bez ryzyka utraty Kontrahentów.

Jednocześnie J&J GROUP jest podmiotem działającym w wielu branżach, co daje dodatkową gwarancję stabilności finansowej na tak niepewnym rynku jakim jest rynek reklamy zewnętrznej.

Z poważaniem
Zarząd J&J GROUP sp. Z o.o.
JJGroup
Nowicjusz

Auto: nie mam

09 Kwi 2015, 23:24

Nie popadajmy w paranoję. Ja współpracuję z J&J Group i wszystko przebiega zgodnie z umową, mam stały kontakt z firmą zresztą. Co do reklam- reklamuje się każdy. Czyżby np. każda reklama w TV, Internecie czy prasie pachniała spiskiem...bez przesady.
Malz85
Nowicjusz

Auto: Skoda Fabia 1.2
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Dlaczego trzeba posiadać ubezpieczenie motocykla?
    Ubezpieczenie motocykla jest obowiązkowe podobnie jak w przypadku samochodu. Warto sprawdzić, ile kosztuje ubezpieczenie motocykla na rynku, bo oferty TU różnią się od siebie. W wyborze najkorzystniejszej polisy pomaga ...
    Mercedes-Benz Actros 1851 4×2 LS Bluetec 6 generacji
    Na noworoczny test do naszej redakcji trafił ciągnik siodłowy Mercedes-Benz Actros 1851 4×2 LS Bluetec 6 najnowszej generacji w wersji z 510-konnym silnikiem i kabiną GigaSpace. Ciągnik połączyliśmy z chłodnią do przewozu ...

27 Lip 2015, 14:07

Szanowni Państwo,

Zarząd spółki J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o. z siedzibą w Krakowie ul. Cegielniana 4a/15 identyfikująca się numerem NIP 6793088090 uprzejmie oświadcza, że NIE MA NIC WSPÓLNEGO Z DZIAŁALNOŚCIĄ SPÓŁEK ADF i ADF-STUDIO.

Powyższe oświadczenie zostało sporządzone w związku z nagminnie pojawiającymi się oskarżeniami i bezpodstawnymi zarzutami pod naszym adresem, co przekłada się na obawy naszych Klientów oraz Kontrahentów i rażąco działa na szkodę naszej firmy.

Chcąc uspokoić naszych obecnych i przyszłych klientów pragniemy nadmienić, że wszelkie podobieństwa J&J GROUP oraz ADF-STUDIO wynikają wyłącznie z pomysłu zaczerpniętego od firm działających na podobnej zasadzie w wielu krajach Europy Zachodniej.
Działamy w sposób przejrzysty i transparentny w oparciu o wysokie standardy etyczne, a naszym nadrzędnym celem jest zbudowanie sieci samochodów reklamowych na terenie całego kraju.
W przeciwieństwie do innych firm, mamy zawarte kontrakty reklamowe na wiele lat naprzód z największymi firmami branży finansowej, brokerskiej oraz ubezpieczeniowej, przez co dajemy gwarancję trwania Umowy w całym jej okresie bez ryzyka utraty Kontrahentów.

Jednocześnie J&J GROUP jest podmiotem działającym w wielu branżach, co daje dodatkową gwarancję stabilności finansowej na tak niepewnym rynku jakim jest rynek reklamy zewnętrznej.

Z poważaniem
Zarząd J&J GROUP sp. z o.o.
JJGroup
Nowicjusz

Auto: nie mam

22 Wrz 2015, 01:18

Witam wszystkich. Chciałem zapytać jak wygląda sprawa ADF? Interesują mnie fakty typu: Prokuratura w Białej Podlaskiej sformułowała zarzuty/ oddaliła , jakieś wyroki? Czy Leśniewski/ Grzymała ma wyrok prawomocny jeśli tak, gdzie go pozyskać itp. Proszę o odpowiedzi. Apelowałem wcześniej o faktury wystawione na ADF sp. z o.o. i opłacone, ale nikt mi takowej nie dosłał- Jeśli ktoś ma proszę o info i skana.
mój email: [email widoczny po zalogowaniu]
kom. 661 485 776 - dzwonić najlepiej po 20.00
stereo
Nowicjusz

Auto: Mazda 6 TDCI
Rok produkcji: 2006

20 Paź 2015, 14:33

Patrzcie i płaczcie:
3.1 Pojazd będący nośnikiem Reklamy musi realizować przebiegi co najmniej 600 km w skali jednego miesiąca w obrębie terytorium RP.
3.2 Pojazd musi być utrzymywany w czystości, tak aby nie zmniejszać funkcji estetycznej i informacyjnej Reklamy.
3.3 Partner ma obowiązek kontroli stanu technicznego Reklamy i zapewnienia kompletności i czytelności informacji w niej zawartej. Wszelkie uszkodzenia Reklamy należy zgłaszać zgodnie z pkt. 5 niniejszego Regulaminu.
3.4 Partner ma obowiązek udostępnienia Pojazdu pracownikowi Reklamodawcy do Inspekcji w celu kontroli przestrzegania Regulaminu, zgodnie z pkt. 6 Regulaminu.
3.5 Zabrania się umieszczania na Pojeździe jakichkolwiek materiałów reklamowych czy promocyjnych, bez porozumienia z Reklamodawcą.
3.6 Partner zobowiązany jest do prowadzenia Pojazdu jak i jego parkowania w sposób zgodny z prawem ruchu drogowego oraz normami społecznymi.
3.7 Zabrania się umieszczania na Pojeździe dodatkowego niefabrycznego wyposażenia samochodu takiego jak: elementy wizualnego „tuningu” Pojazdu (przyciemniane reflektory, przyciemniane szyby, chromowane dodatki, nakładki na progi, spojlery, lotki, dodatkowe światła do jazdy dziennej LED itp.) chyba że Partner wystąpił pisemnie o zgodę na montaż takiego elementu do Reklamodawcy i zgodę taką otrzymał.
Elementy które nie stanowią dodatkowego niefabrycznego wyposażenia i mogą być zamontowane i zmieniane na samochodzie w trakcie trwania Umowy to: anteny radiowe oraz anteny do CB RADIO, kołpaki, felgi aluminiowe, bagażniki dachowe, w tym bagażniki do przewozu rowerów oraz nart, relingi dachowe, haki holownicze.
3.8 Partner ma obowiązek udostępniania Pojazdu do zmiany Reklamy, na każde wezwanie Reklamodawcy. Reklamodawca zobowiązuje się do wymiany Reklamy nie częściej niż raz na 6 miesięcy.

7. Złamanie punktu 3.1, 3.2, 3.3 lub 3.6 skutkuje udzieleniem Partnerowi ostrzeżenia w formie pisemnej. Trzy ostrzeżenia w przeciągu następujących po sobie 6 miesięcy mogą skutkować wstrzymaniem wypłat i/lub rozwiązaniem umowy w trybie natychmiastowym przez Reklamodawcę.
8. Każdorazowe złamanie punktu 3.4, 3.5, 3.7 lub 3.8 może skutkować wstrzymaniem wypłat i/lub rozwiązaniem umowy w trybie natychmiastowym przez Reklamodawcę.

Widać że firma: J&J INSURANCE FINANCIAL CAR FLEET MANAGEMENT GROUP Sp. z o.o. stworzyła sobie idealną umowę i regulamin żeby właśnie zerwać ową umowę, te punkty i podpunkty jest bardzo łatwo wykorzystać do tego. I co i umowa zerwana z winy "partnera" :oops: i nawet przed sądem nie ma szans wygrać.
rafalwawa
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 10 2000
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: colt
Silnik: 1,3
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1998

05 Sty 2016, 09:31

Witam,
jestem kolejny który zaufał J&J. Mam u nich dwa samochody i od września 2015 nie widziałem ani złotówki za faktury które im wystawiam za reklamę na samochodzie. Dodatkowo jeden samochód się zepsuł w czasie gwarancji, zabrali mi go na dwa miesiące, rozbili i oddali naprawiony blacharsko a silnikowo nie. Oczywiście szkoda pokryta z mojego autocasco bo inaczej wogóle bym tego grzmota nie odzyskał.
Oddział w Warszawie nic nie wie, nie zna telefonu nawet do księgowości, poprostu jakiś koszmar.
Możę faktycznie jakiś pozew zbiorowy?
Dzieje się coś w tym temacie? Bo ja chętnie dołączę.
Artur1234
Obserwowany

Prawo jazdy: 01 07 1989
Przebieg/rok: 30tys. km
Auto: Ford Focus
Silnik: 1,6
Rok produkcji: 2012

15 Sty 2016, 15:31

Witam, to my dołączamy do listy oszukanych przez J&J Group.
Od listopada nie widzieliśmy pieniędzy, niestety wkopałam w to też mojego tatę, więc jest On kolejnym poszkodowanym w sprawie.
Do tej pory nie było kontaktu z firmą, odpowiadali na maile, odbierali telefony.
Dzisiaj pojechaliśmy do biura w Warszawie - zamknięte na cztery spusty, telefony powyłączane bądź nieodbierane. Ogólnie porażka :(

Wcześniej w Internecie na temat samej firmy J&J nic nie znaleźliśmy, więc sprawa z ta konkretną firmą chyba dopiero nabiera tempa. Jedno jest pewne, nie możemy tego tak zostawić, trzeba działać.

Widzę, że w wątku jest obecny profil JJGroup, może będziecie Państwo tak mili i wyjaśnicie nam o co chodzi?!! (
Poszkodowana
Obserwowany

Auto: Vw golf VI

15 Sty 2016, 16:41

Firma powoli przestaje istnieć szukamy poszkodowanych
Raffo
Obserwowany

Auto: Ford Focus Mk 2
Silnik: 1600
Rok produkcji: 2010

15 Sty 2016, 17:30

Wszystkich poszkodowanych z firmy J&J Group z warszawy zapraszam do wpisów na forum
Raffo
Obserwowany

Auto: Ford Focus Mk 2
Silnik: 1600
Rok produkcji: 2010

15 Sty 2016, 18:14

Dzięki za info, zapisaliśmy się już do grupy, będziemy dzięki temu na bieżąco. Czy udało się dotrzeć do większej ilości poszkodowanych? Czy coś się już w tej sprawie dzieje? Gdzie można się zgłosić?
Poszkodowana
Obserwowany

Auto: Vw golf VI

11 Lut 2016, 16:12

Oszuści i tyle zero kasy zero kontaktu odradzam wszystkim
krzys
Obserwowany

Prawo jazdy: 07 05 1994
Auto: vw passat
Silnik: 1.9