Mam pytanie czy ktoś miał taki problem ? Mam auto na gaz - Meganka z 97 roku i ostatnio kupiłem CB radio i mam teraz problem. Jak właczam CB radio to po jakims czasie ok 20 miniut auto przełącza mi sie na benzynę a cały układ sterowania gazem szaleje. Musze za każdym razem podjechać na warsztat i resetować cały układ sterowania gazem. Miał ktoś taki problem i jak go rozwiązać ? dzięki za info.
CB podłączone przez zapalniczkę, na początku pomagało wyciagnięcie wtyczki ale po czasie juz nie. Jak jestem na nasłuchu to nic sie nie dzieje ale jak zaczynam nadawać to instalacja LPG zaczyna szaleć.
MotoAlbercik napisał(a):To spróbuj podłączyć to CB bezpośrednio z akumulatora.SVR masz ustawiony?
tu problemem jest instalacja Reno szwagier w Igeneracji Laguny mieł bardzo podobnie pomogło zekranowanie instalacji gazu i CB i i przesiadka na poządne radio bo na tanszych nie było wiele słychać
Najpopularniejsze auta terenowe z USA - co warto importować? Samochody terenowe z USA cieszą się niesłabnącą popularnością na całym świecie, a ich import do Europy, w tym Polski, stale rośnie. Miłośnicy motoryzacji doceniają ich niezawodność, wytrzymałość oraz niepowtarzalny styl. ...
Starszy kierowca nie znaczy gorszy Czy wiek kierowcy pozwala określić jego zdolność do prowadzenia pojazdu? Z badań wynika, że dużo większe znaczenie ma stan zdrowia danej osoby. Bardzo ważne są regularne kontrolne wizyty u lekarza, ponieważ niektórzy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.