Autokomis "Autocity" w Łodzi ul. pabianicka 178...

25 Lis 2007, 17:01

Witam wszystkich, jestem zainteresowany kupnem auta w "Autocity" w Łodzi przy ul. pabianickiej. Problem polega na tym ze kilka aut mimo sedziwego wieku wygladaja jakby wyjechaly spod igły, co sugeruje ze byly malowane i bite. Moze ktos mial do czynienia z tym komisem, prosze o jakies informacje, pozdrwaiam
martin2101
Nowicjusz

26 Maj 2009, 10:16

Dla wszystkich osób, które byłyby zainteresowane kupnem w Auto City.....ODRADZAM!!!!!!!!

Podejście panów właścicieli do klienta w dobie kryzysu i coraz większej konkurencji jest FATALNE!!!!! Przede wszystkim godziny otwarcia komisu widoczne na stronie internetowej /9-18 w tygodniu/ to czysta fikcja.Nie dajcie się nabrać!!!! Praktycznie komis powinien działać od godziny 10tej, ale jak się okazuje lepiej nie jechać, no chyba że się chce postać pod bramą i zmarnować trochę czasu! Najpierw trzeba się z którymś z kolesi n umówić telefonicznie, bo jak usłyszałam stojąc 30 min od godz 10tej "to jest komis prywatny i pracujemy jak nam sie podoba"....Czyli ogólnie wielką łaskę robią żeby można było kupić u nich auto......PORAŻKA!!!!!!Takiego niepoważnego podejścia dawno nie widziałam!!!!
Nie jestem z Łodzi, zrobiłam sobie dość odległą wycieczkę tylko po to by pocałować klamkę w bramie......
Panowie są bardzo nieprzyjemni. Potrafią rozłączyć klientka w toku rozmowy i generalnie mają podejście brzydko mówiąc OLEWAJĄCE!!!!!!!!
Ania Krauze
Nowicjusz

Miejscowość: Polska

05 Paź 2010, 13:39

Opisane przez Panią Anie zdarzenie naprawdę miało miejsce, dwa dni wcześniej Pani Ania umówiła się telefonicznie na oględziny samochodu ze znajomym mechanikiem na Poniedziałek na godzinę 8 rano przed godzinami otwarcia komisu. Przyjechałem zgodnie z wcześniejszymi ustaleniami - czekałem do godziny 9 30 ale umówiona wcześniej osoba nie przyjechała a telefon nie odpowiadał. Wróciłem więc do obowiązków które codziennie wykonuję przed pracą - przez godzinę komis był zamknięty - w opisanym czasie w godzinach rannych opiekowałem się czteromiesięcznym dzieckiem. Pani Ania przyjechała po godzinie 10 i niestety komis był zamknięty. Opisane zdarzenie było zwykłym nieporozumieniem - Pani Ania zadzwoniła z pretensjami - była bardzo zdenerwowana, nie pozwoliła sobie niczego wytłumaczyć ani chciała się dać przeprosić choć wina nie była po mojej stronie.Do tej Pani nie trafiały żadne argumenty nie mogłem pozwolić dłużej się obrażać i niestety zakończyłem rozmowę. Gdyby nie umówiła się przed godzinami pracy komisu nie byłoby żadnego problemu. Pani Ania po tym zdarzeniu wystawiła mi negatywną opinię na kilku portalach - nigdy nie spotkała się ze mną osobiście, nie kupiła ode mnie samochodu, zwykłe nieporozumienie nie upoważnia do takiej krytyki - przykro mi za zaistniałą sytuację i jeszcze raz przepraszam chociaż nie przyczyniłem się do tego nieporozumienia.
AUTOCITY
Nowicjusz

Miejscowość: Łódź

09 Paź 2010, 20:17

Polecam ten komis solidna porada odnośnie zakupu auta .Kontakt z właścicielem miałem bezproblemowy zwłaszcza że ze względu na mój tryb pracy mogłem się kontaktować z nim tylko w niedzielę .Chcę zaznaczyć że kupiłem już pół roku temu jeden samochód a teraz nie dawno nabyłem drugi dla syna.
Marrianno
Nowicjusz

Miejscowość: Pabianice

23 Paź 2010, 19:21

Polecam wszystkim ten komis!!!
Ja kupiłam tam auto we wrześniu 2009 roku i do tej pory jestem zachwycona.
Bardzo profesjonalna i miła obsługa, fachowe doradztwo, a przede wszystkim załatwili za mnie wszystke formalności. Wyjechałam z komisu zarejestrowanym samochodem na nowych tablicach.
Jeśli chodzi o godziny otwarcia, również nie mam się do czego doczepić. Byłam tam pięć razy i zawsze Panowie byli na miejscu.
Kupiłam 7-letnie auto i jak narazie tylko leje paliwo i zmieniam opony, zatem gorąco polecam to miejsce :razz:
KASIA W
Nowicjusz

Miejscowość: łÓDŹ
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku?
    Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...