A ma teraz diesla, który pali 12L na mieście więc ten 3.0 czy 2.7 w gazie spali i tak mniej A dostęp do częsci mam tanszy przez warsztat brata więc nie ma tragedii
Już sam nie wiem A co powiesz o bmw e46/e90 lub e60? W tej kwocie da się kupić automat. Jak tam ich skrzynie ? Bo to chyba klasyczne sa. Silniki to jak to w bmw dobre.
[link do oferty na Allegro wygasł] Dzwoniłem dziś rano. Wydawało się ok. Parę rzeczy robionych. Wiadomo stare auto. Pomyślałem że pojadę. Zadzwoniłem ponownie po dokładny adres. Okazało się że nieszczęśliwie auto wczoraj zostało uszkodzone. Laweta cofala i uderzyła w tylna klapę. Jednak rano bylo ok. Wychodzi na to że gość miał nadzieję że zdąży szybko naprawić. Nie lubię jak ktoś mnie oszukuje więc odpuściłem jazdy 250 km.
Jak podjechać w zimie na zaśnieżoną i oblodzoną górę? Jazda po jezdni pokrytej śniegiem czy lodem jest wyzwaniem, a szczególnie trudne staje się wtedy wjechanie na wzniesienie. Co zrobić, by ruszyć z miejsca i bez problemu pokonać górkę? Kilka rad przygotowali ...
Drogi jak na te roczniki. Stylistyka auta niestety całkowicie mi nie odpowiada Ale dziękuję za zainteresowanie. Bmw gdzieś tam w głębi mnie kręci. Miałem kiedyś e36 tetsz lr freelandet td4 czyli silnik bmw. W rodzinie też kilka osób miało o zazwyczaj było ok.
Ja posiadam aktualnie Bmw e90 w automacie silnik 320i n46 150KM. Chce kupić teraz diesla w kombi bo potrzebuje większego auta jak jesteś zainteresowany to odezwij się na priv.
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.