Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Raziel11 napisał(a):to tak w kestii dlaczego ja serwisuje swoje auta tylko i wylacznie w ASO (chociaz tego typu dzialania przez uzytkownikow sa szeroko negowane) a prawda taka ze ceny sa zblizone do normalnych serwisow (w przypadku aut 7 letnich i starszych) a jakosc uslug miedzy normalnym warsztatem a aso to niebo a ziemia na korzysc aso
mpiotrek napisał(a):kolega wywalczył to w ASO czy musiał walczyć na drodze sądowej?
Raziel11 napisał(a):Jak serwisujesz u nich auto to bardzo czesto partycypuja w znacznej czesci kosztow
a co wchodzi w skład tego przeglądu? Ciekawi mnie bo weglug tej stawki to zaledwie pół roboczo godziny więc co? Wstawienie na podnośnik i naoczne oględziny czy nic się nie urwalo czy podłączenie kompa?Raziel11 napisał(a):rozszerzony przeglad auta ktory kosztuje 99zl
Kao napisał(a):a co wchodzi w skład tego przeglądu? Ciekawi mnie bo weglug tej stawki to zaledwie pół roboczo godziny więc co? Wstawienie na podnośnik i naoczne oględziny czy nic się nie urwalo czy podłączenie kompa?
Kao napisał(a):co wchodzi w skład tego przeglądu? Ciekawi mnie bo weglug tej stawki to zaledwie pół roboczo godziny więc co?
mpiotrek napisał(a):No jak do tej pory auto serwisowane było wyłącznie w ASO i właśnie dlatego liczę, że uda się przekonać VW do udziału w kosztach wymiany. To już trzecia I zarazem ostatnia próba
szybki napisał(a):Kao nic nie wchodzi w skład takiego serwisu. Chodzi kit dla osoby która kompletnie na niczym się nie zna. Więc jak byś wstawiał akumulatory po 800zł to co byś wymyślił żeby klient błogo się czuł, taki doceniony, taki spełniony...?
Raziel11 napisał(a):Haha to sie posmialismy panie ekspert, chyba mocno cie piecze.
Raziel11 napisał(a):Słuchaj, to ze ja sam przy aucie nie grzebie nie wynika z braku wiedzy a z braku czasu i ochoty na grzebaniu przy aucie juz to kiedys tlumaczylem, bo tak sie sklada ze pracuje na stanowisku technicznym i sam tez prowadze firme w branży elektronicznej, elektrycznej.
Profesjonalista oczekuje profesjonalnych uslug, a nie wymiany tego czy innego elementu u mietka w garazu. Ty kreujesz sie na znawce ale wydaje mi sie ze jestes nim tylko na forum
Baza z danymi technicznymi samochodów marki VOLKSWAGEN. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne VOLKSWAGEN