B.stara aukcja Allegro (2009) Radiowóz Polonez mr 89 kontakt

06 Sie 2013, 20:44

B.stara aukcja Allegro (2009) Radiowóz Polonez mr 89 kontakt
poszukuje kontaktu do sprzedawcy

Jest to szukanie igły w stogu siana aczkolwiek "fach" entuzjasty - kolekcjonera na tym właśnie polega.

Może ktoś pamięta aukcję na Allegro z 2009 roku, na której Sprzedawca spod Wrocławia wystawił na Allegro takiego oto Poloneza:

Zdjęcie

Nie potrafię tej aukcji odnaleźć w żadnym serwisie typu "archiwum allegro" - nie zapamiętałem ani tytułu aukcji, ani opisu, ani tym bardziej numeru. Zachowało sie jedynie w/w zdjęcie.

Dzwoniłem do Sprzedawcy po zakończeniu aukcji - jak pamiętam - wtedy nie poszedł. Byłem 4 lata głupszy, dziś mylśle, że trzeba było stawać na głowie by takie cacko - unikat w swoim rodzaju posiąść.

Nie wiem czy to mozliwe, by ten Radiowóz był jeszcze w rękach owczesnego Sprzedawcy. Nie mniej jednak - może ktoś pamięta, kojarzy, zna Sprzedawcę. Może ktoś się orientuje co się stało z tym egzemplarzem.

Pozdrawiam!
zomol
Obserwowany

Prawo jazdy: 20 02 2005
Auto: Fiat Uno

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...