B1 a mercedes slk

12 Lis 2010, 11:00

Wyrzuć silnik ze skrzynią półosiami, zamontuj w zamian pedała z wolnobiegiem.
Będziesz miał wtedy na B1.
Szkoda nawet drążyć temat, skoro wszystko tak łatwo da się przerobić na B1 to ja się pytam po co wymyślili zwykłą B?
Myślisz, że policja jest taka tępa i nie wie ile waży w przybliżeniu nawet cabriolet?
Bez obrazy ale to świadczy o Twojej inteligencji i o nikogo innego a już na bank nie policjantów.
"... wypadki drogowe powstają dlatego, że dzisiejsi ludzie jeżdżą po wczorajszych drogach jutrzejszymi samochodami z pojutrzejszą prędkością..."
stasiowski121
Stały forumowicz
Awatar użytkownika

Miejscowość: Podkarpacie
Auto: VW T4/Audi 80 B4/Passat B3
Silnik: 2.5 TDI AXG
Paliwo: Diesel
Typ: Van
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 1997
0

12 Lis 2010, 20:57

Policjant jedyne co moze zrobic to odesłac go na kolejne badanie techniczne, pojedzie do tej samej stacji diagnostycznej i mu ten sam "idiota" podbije i tak w kółko. Przynajmniej tak mi się wydaje chociaz to jest pewna zmiana w dowodzie.

Mi 2 razy policja zabrała dowód bo mam za głosne auto, no ale znajomy diagnosta "twierdzi" ze jest dobry :grin: i podbija, i dowod odzyskuje .
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków
0

13 Lis 2010, 01:47

MajkPZM napisał(a):no ale znajomy diagnosta "twierdzi" ze jest dobry :grin: i podbija, i dowod odzyskuje .

To powiedz temu diagnoście-"klepaczowi"ze kiedyś przestanie podbijac bo pieczatki wyladuja w szufladzie Starostwa... :!: :!:
Co bys nie robił,jak byś nie robił i tak piekło i tak piekło.
Nie odpowiadam na PW.
Migi60
Forumowicz VIP

Miejscowość: Polska
Prawo jazdy: 10 07 1979
Auto: OPEL CORSA
Silnik: 60KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2014
0

13 Lis 2010, 07:08

Panowie przestańcie kolegę umoralniać, chłopak komponuje i dobrze jaki kraj tacy ludzie. zadał proste pytanie jak wygląda procedura rejestracji na b1, a wy co?
głupie teksty że to jest nie legalne i będzie miał nie wiadomo jaki przypał.
Może zamiast slk coś takiego?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
kafe466
Początkujący

Miejscowość: wawa
0

13 Lis 2010, 09:08

36 tyś za takie g...o :shock:
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: ..:>>.?
0

13 Lis 2010, 17:58

kafe466 jak zadaje głupie pytania to i ma głupie odpowiedzi bo taka jest prawda,powtórze to co napisałem za chwile przyjdzie jeden z drugim i sie zaczną pytać jak przerobić autobus na b1 bo polacy tak myślą że polska policja jest głupia i sie nie znają to żeby sie na nich nie przejechali..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2012
0
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Hyunadi Santa Fe Nowej Generacji - wizualizacje modelu
    Hyundai ujawnił pierwsze informacje dotyczące modelu Santa Fe Nowej Generacji, którego światowa premiera odbędzie się w lutym, a europejska prezentacja będzie miała miejsce podczas targów motoryzacyjnych w Genewie. ...

13 Lis 2010, 19:33

czy ja wiem czy takie g...wno. Za podobne pieniądze można kupić wersje brabus też na b1. a to już jest 120KM przy tak niewielkiej masie daje przyspieszenie do setki jakie trudno znaleźć w tej cenie(ok 7 sek.) i spalanie ok 8 litr na setkę. pokazuje to po resztą jak kiepskie jest polskie prawo teoretycznie mógł bym wsadzić do auta dla 16-nastolatka silnik odrzutowy tylko żeby nie przekraczało 550kg :smile:. ale taki roadster fajna sprawa jak bym miał 16lat i sporo kasy sam bym takiego kupił, a po 2 latkach zawsze można sprzedać, albo i nie. w sumie dopóki nie musiał bym wozić teściowej, trójki dzieci i gratów na budowę poco mi większe auto. :lol:
kafe466
Początkujący

Miejscowość: wawa
0

13 Lis 2010, 19:49

@kafe466: Właśnie, że łatwo jest znaleźć auto w takiej cenie z takim przyśpieszeniem.

Nie chcę was martwić, ale autor tematu nie zagląda tu od 2 dni. Całkiem możliwe, że to następna prowokacja. :???:
dervu
Zaawansowany

Miejscowość: Lublin
Prawo jazdy: 01 01 2001
Auto: Peugeot 106 XSi 16v
Silnik: 1.6 16v TU5J4
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 1992
0

13 Lis 2010, 19:51

Daj mi ktoś moderatora to od razu takie tematy będą lądowały na złomie :P Bo chyba tutaj żaden moderator nie wchodził od początku... Dajta mi, proszę... ;)
Było: '02 Laguna IIphI 2.2dCi, '99 Astra F 1.6 8V, '05 Vel Satis 2.0T, '02 Laguna IIphI V6 24V, '06 Laguna IIphII 2.0dCi
Jest: '06 Vel Satis 2.0T, '06 Laguna 2.0dCi 173KM GT
Roadkiller
Aktywny

Zdjęcia: 4
Miejscowość: GCH
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Laguna IIphII
Silnik: 2.0dCi 173KM GT
Paliwo: Diesel
Typ: Kombi
Rok produkcji: 2006
0

13 Lis 2010, 19:54

Każdy by chciał zostać modem :mrgreen:
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Rok produkcji: 2012
0

13 Lis 2010, 19:59

kafe466 napisał(a):czy ja wiem czy takie g...wno. Za podobne pieniądze można kupić wersje brabus też na b1. a to już jest 120KM przy tak niewielkiej masie daje przyspieszenie do setki jakie trudno znaleźć w tej cenie(ok 7 sek.) i spalanie ok 8 litr na setkę. pokazuje to po resztą jak kiepskie jest polskie prawo teoretycznie mógł bym wsadzić do auta dla 16-nastolatka silnik odrzutowy tylko żeby nie przekraczało 550kg :smile:. ale taki roadster fajna sprawa jak bym miał 16lat i sporo kasy sam bym takiego kupił, a po 2 latkach zawsze można sprzedać, albo i nie. w sumie dopóki nie musiał bym wozić teściowej, trójki dzieci i gratów na budowę poco mi większe auto. :lol:

Ja już bym wolał poczekać te 2 lata i kupić normalny samochód a nie jakąś puszkę która przy zderzeniu z drzewem nawet przy prędkości 60km/h prawie nic po sobie nie zostawia :roll:
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

0

13 Lis 2010, 20:02

A skąd wiesz, że nic?
akurat zarzut zupełnie bezpodstawny bo Smart dzięki swojemu bardzo wytrzymałemu szkieletowi jest dość bezpiecznym samochodem.
A sama propozycja Smarta roadstera jest świetna :razz: prawdziwy gokart dopuszczony do ruchu, daje naprawdę masę frajdy z jazdy a pali tyle co nic.
BTW: ja bym nie chciał być modem, szkoda mi czasu na użeranie się z internetowymi trollami :wink:
Jasiek90
Stały forumowicz

Miejscowość: Zawichost
Prawo jazdy: 01 01 2001
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Chrysler PT Cruiser/Seat Arosa
Silnik: 2.4-152 KM/ 1.7 SDI
Paliwo: Benzyna + LPG
Rok produkcji: 2000
0

13 Lis 2010, 20:15

Jasiek90 napisał(a):A skąd wiesz, że nic?

Przypuszczam.

Rozrywkowo może i jest dobrym samochodem, ale nic poza tym.
Dragus
Początkujący
Awatar użytkownika

0

13 Lis 2010, 20:38

Oleko0 napisał(a):A auto po złożeniu dachu wygląda na 500kg a policja nie jest tak inteligętna i nie ma wagi w oku dziękuję :)

Nie wiem, czy ten temat to prowokacja, czy też może faktycznie jesteś dzieckiem neo. W każdym razie uważam, że każdy jeden policjant będzie inteligentniejszy od Ciebie.
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
0

13 Lis 2010, 20:54

Migi60 napisał(a):
MajkPZM napisał(a):no ale znajomy diagnosta "twierdzi" ze jest dobry :grin: i podbija, i dowod odzyskuje .

To powiedz temu diagnoście-"klepaczowi"ze kiedyś przestanie podbijac bo pieczatki wyladuja w szufladzie Starostwa... :!: :!:

Widzisz, niestety takie cos jest w zasadzie nie do wykrycia, chyba ze prowokacja. Diagnosta zawsze moze powiedzieć, że jak byleś u niego to miałes inny wydech, przeciez wymiana wydechu to zaden problem i nie potrzeba na to całego dnia:)
Pozatym uwazam, że to nic strasznego. Gorzej jak podbija komus ktoś jak ktos ma nie sprawne hamulce albo łyse opony.
STI 440hp / 660NM
RS4 B7 Avant 420hp
Legacy 3.0 Spec B 245hp
MajkPZM
Zaawansowany

Miejscowość: Kraków
0