Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
MajkPZM napisał(a):no ale znajomy diagnosta "twierdzi" ze jest dobryi podbija, i dowod odzyskuje .
kafe466 napisał(a):czy ja wiem czy takie g...wno. Za podobne pieniądze można kupić wersje brabus też na b1. a to już jest 120KM przy tak niewielkiej masie daje przyspieszenie do setki jakie trudno znaleźć w tej cenie(ok 7 sek.) i spalanie ok 8 litr na setkę. pokazuje to po resztą jak kiepskie jest polskie prawo teoretycznie mógł bym wsadzić do auta dla 16-nastolatka silnik odrzutowy tylko żeby nie przekraczało 550kg. ale taki roadster fajna sprawa jak bym miał 16lat i sporo kasy sam bym takiego kupił, a po 2 latkach zawsze można sprzedać, albo i nie. w sumie dopóki nie musiał bym wozić teściowej, trójki dzieci i gratów na budowę poco mi większe auto.
Oleko0 napisał(a):A auto po złożeniu dachu wygląda na 500kg a policja nie jest tak inteligętna i nie ma wagi w oku dziękuję
Migi60 napisał(a):MajkPZM napisał(a):no ale znajomy diagnosta "twierdzi" ze jest dobryi podbija, i dowod odzyskuje .
To powiedz temu diagnoście-"klepaczowi"ze kiedyś przestanie podbijac bo pieczatki wyladuja w szufladzie Starostwa...![]()
Baza z danymi technicznymi samochodów marki MERCEDES. Znajdziesz tu informacje o silniku (moc, pojemność, moment obrotowy itp.), wymiarach nadwozia, spalaniu (trasa / miasto / średnie), osiągach, ukałdzie hamulcowym i jeszcze wielu innych parametrach które dotyczą tego modelu.
Sprawdź: dane techniczne MERCEDES