BEMOCARS WARSZAWA UL. WROCŁAWSKA

28 Sty 2013, 15:52

Witam
Czy ktoś ma może jakąś opinię o tej firmie?
Mam dużo złych doświadczeń z paroma warsztatami, a niestety szykuje się dużo do zrobienia w moim Fiacie Marea i nie chcę znów "wleżć na minę". Warsztat wygląda ładnie, ale wolę dmuchać na zimne.
pozdrawiam
ICON
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 01 1981
Przebieg/rok: >50tys. km
Auto: Skoda Octavia II
Silnik: 1,9 tdi
Paliwo: Diesel
Typ: Sedan/Limuzyna
Skrzynia biegów: Manualna
Rok produkcji: 2011

05 Sty 2014, 09:58

Witam,

Byłem i nie polecam.

Jedno naprawiają, a pózniej musza poprawiać.
Tak mi zrobili rozrzad, ze samochód mi nie odpalił. Wyszło na podłączonym komputerze, ze jest złe złożony, ale szef stwierdził, ze to nie ich wina :-( ŻENADA
Za zrobienie bagażnika - otwierania zapłaciłem pieniądze - to otwierał sie tak jak wcześniej - za 3-4 razem (otwieranie tylko z samochodu). Co mi Szef odpowiedział: to starszy samochód wiec musiałby Pan wymieniać wszystko - choć wcześniej przed robota powiedział, ze jak to zrobią to będzie działać.

Podsumowując: poprawiają po swojej pracy - mówiąc, ze to nie ich wina oraz robią na chybił trafił - zrobimy to to MOZE samochod będzie działać.
BugiWarszawa
Obserwowany

Auto: VW Passat

04 Wrz 2014, 12:43

Witam.
Również nie polecam korzystania z uslug tego serwisu. Wymieniałem tam ostatni alternator. Panowie nie przełożyli mi stargeo kółka w wyniku czego po 2 dniach od naparwy zerwał mi się pasek. Ponownie pojawiłem sie w BemoCars i panowie przeprosili i wymienili za darmo pasek i zapewnili mnie że tym razem jest założone odpowiednie kółko. Jednak po tej naprawie pasek ciągle piszczał gdy silnik był zimny. Dziś udałem się do ASO i pan mechanik powiedział, że wcale nie dali mi dobrego kółka. Tak więc odradzam wizyty w tym warsztacie.
Mich
Obserwowany

Auto: Suzuki Swift

03 Lis 2014, 18:34

Polecam ten serwis. Zaoszczedziłem juz kilka tysiecy złotych na serwisowaniu swoich dwóch samochodów. Ostatnio wymieniałem turbinę w golfie 2.0 TDI - samochód jak nowy. Wszystkie usterki zdiagnozowane i usunięte zawsze w przyzwoitej cenie. Serwis, kiedy nie zajad,ę pełen klientów - mówi samo za siebie.
audigolf
Obserwowany

Prawo jazdy: 10 10 1991
Auto: Audi A4 B8

04 Lis 2014, 10:48

Tłumy są - bo poprawiają swoją robotę - a u Ciebie musiało się im udać.
BugiWarszawa
Obserwowany

Auto: VW Passat