REKLAMA
Koniu napisał(a):Corolla po flocie.. Takie kupowanie na siłe aby z salonu PL jest głupie po prostu..
auto było kupowane w Polsce, osobiście wyjechałem nim z salonu Toyoty w Chwaszczynie. Przez 1,5 roku tylko ja nim jeździłem w firmie, w której wcześniej pracowałem. Po tym czasie wykupiłem go jako samochód "rodzinny". Co za tym idzie, jestem jego drugim właścicielem, ale JEDYNYM użytkownikiem. Od momentu kupna do teraz auto serwisuję w salonie Toyoty w Chwaszczynie lub Rumi (ten sam dealer). Do wglądu u dealera jest pełna historia auta. Z uwagi na moje przywiązanie do autoryzowanego serwisu, Toyota wymieniła mi ostatnio w geście dobrej woli zbiornik benzyny, który podobno zaczął "pocić się":)Najpoważniejsza awaria auta to była wymiana alternatora. Poza tym wszystko jest w jak najlepszym porządku, przyśpieszenie, spalanie, wygoda, ładowność auta po złożeniu siedzeń jest imponująca, wyciszenie wnętrza. Na bieżąco wymieniam płyny, tarcze, klocki, filtry, itp. W zeszłym roku wymieniłem też akumulator, który działał od samego początku! Ostatnio uzupełniłem czynnik w klimatyzacji. Opony letnie zakupiłem w zeszłym roku, "zimówki" na felgach stalowych powinny dać radę jeszcze jedną zimę. Nie wiem co jeszcze dodać.
No niby może będzie dostępny w województwie na dniach. Ale z tego co napisałeś krótko coś z tym nie halo. Co dodać? On nie dodał że tam są raczej wgniecenia, ale nie robione. W sumie rozmiarem i kombi w sam raz, cena podejrzana.