REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Koniu napisał(a):Auta grupy VAG odpuść. Nie ma tam dobrych silników prócz 1.6 8v który nie radzi sobie z autem klasy kompakt i spala dużo.
Za 20k też problemu by nie było, tylko że Tobie nic nie pasuje. Zapewne nie obejrzałeś żadnego auta które tutaj były proponowane.Gość77142 napisał(a):Ale za 30K to by nie było problemu i tak dłuuugiego wątku
Koniu napisał(a):Ty umiesz czytać ze zrozumieniem?
Koniu napisał(a):
Łatwiej wyprzedzać, przecież nie trzeba korzystać ze wszystkich koni.
Koniu napisał(a):Nie ograniczaj się co do silnika.
Gość77142 napisał(a):Ręce opadają.
Poszukiwane auto ok. 20.000 PLN, dla całej rodziny, Poj. 1.6 Benzyna.
, to jest dopiero ewenement na poważnie on tak?.....luksusowego samochodu za 25K
Koniu napisał(a):Zapewne nie obejrzałeś żadnego auta które tutaj były proponowane.
Gość77142 napisał(a):A Ty umiesz czytać tytuł postu!? Jasno jak byk napisane że chodzi o auta do 1,6l a Ty mi podałeś "przykładowo" Audi A4 155KM, bo:
Jeżeli rodzice mają problem z wyprzedzaniem to niech nie siadają już za kółko bo stwarzają zagrożenie na drodze.Gość77142 napisał(a):To mają być propozycje dla ludzi w wieku przed emerytalnym mieszkającym na wsi, dla całej rodzinny!?
To daleko?Gość77142 napisał(a):Do najbliższego dużego miasta ponad 50km
To kupuj i nie zawracaj gitary.Gość77142 napisał(a):Jak się nie uda, to kupimy VW jakieś.
Nie, tylko że Tobie się nie da pomóc bo nikt nie rozumie co piszesz i o czym piszesz..Gość77142 napisał(a): to jest dopiero ewenement na poważnie on tak?.....
Koniu napisał(a):Nie, tylko że Tobie się nie da pomóc bo nikt nie rozumie co piszesz i o czym piszesz..
Koniu napisał(a):Jeżeli rodzice mają problem z wyprzedzaniem to niech nie siadają już za kółko bo stwarzają zagrożenie na drodze.
Koniu napisał(a):To kupuj i nie zawracaj gitary.
Shatanka napisał(a):proponuję iść do salonu - tam kupisz takie jakie chcesz, dobierzesz kolor i wyposażenie. Albo niech zostawią sobie to polo.
W pierwszym poście podałem Ci kilka konkretnych egzemplarzy w regionie które bym sprawdził. Gdyby taki Citroen C5 był zły to bym go nie polecał choćby miał przejechane 10 tysięcy.....Gość77142 napisał(a):O widzisz to jest typowe polskie. Piszesz o sobie bo Szybki akurat napisał konkretnie? A może to złośliwe bo tak masz?
Na szczęście nie Ty wybierasz moderatorów.Gość77142 napisał(a):Szczyt bezczelności, i Ty jesteś moderatorem!?
To tym bardziej należy się jej coś co zapewni wygodę. Polo jeździ się jak wozem drabiniastym bez dwóch zdań. To z założeń auto miejskie. Taki Citroen C5 to byłby duży przeskok. Co do VW to w Golfie też by odczuła różnicę ale tak jak napisałem o sinikach wyżej...Gość77142 napisał(a):Mama właśnie wróciła tym Polo z nocy 12 h opieki nad starymi ludźmi w domu starców, nie wyspana. Wstała przed południem.
Jaki szrot podaje? Oglądałeś wszystkie propozycje które wkleiłem? Jesli tak to opisz każdą, co niedomagało.Gość77142 napisał(a):Tak na wszystkie modele ani jednego VW nie ma. Łaskę robisz, szrot podajesz z wyszukiwarki, a potem na koniec że jak mi nie pasuje to se szukaj.
Co staruszka ma do tematu bo nie rozumiem?Gość77142 napisał(a):Koniu, gdybyś nie był moderatorem pomyślałbym że nigdy nie przepuszczałeś staruszki przez pasy, bo co Cię to obchodzi,. Po prostu chamski jesteś i tyle. A odzywki takie jak w Polsce. Przykre.
Gość77142 napisał(a):jedną miał facet ale pół Polski z Gdańska za daleko.
Koniu napisał(a):Teraz parę kolejnych propozycji, które wyglądają dobrze i myślę że warto je obejrzeć. Gdańsk + 50km.
Koniu napisał(a):Jaki szrot podaje? Oglądałeś wszystkie propozycje które wkleiłem? Jesli tak to opisz każdą, co niedomagało.
.Koniu napisał(a):Nikt nie wie o co chodzi i nie wie jak Ci pomóc
W porządku, mój błąd.Gość77142 napisał(a):Koniu dżizas, Gdańsk za daleko! Przecież pisałem już dwa razy! Sprawdź na mapie Opoczno albo Końskie.
Hmmm czyli jak za duże to C5 też była za duża..Gość77142 napisał(a):Dla mnie one były w większości OK, np Avensis, ale w domu chyba o wygląd im chodziło. One były już powyżej średniej (?). Oni szukają średnich.
Gość77142 napisał(a):Fabia - złom
Bravo - złom
Focus - taki sobie
VW - taki sobie