Gość77142 napisał(a):O widzisz to jest typowe polskie. Piszesz o sobie bo Szybki akurat napisał konkretnie? A może to złośliwe bo tak masz?
W pierwszym poście
podałem Ci kilka konkretnych egzemplarzy w regionie które bym sprawdził. Gdyby taki Citroen C5 był zły to bym go nie polecał choćby miał przejechane 10 tysięcy.....
Gość77142 napisał(a):Szczyt bezczelności, i Ty jesteś moderatorem!?
Na szczęście nie Ty wybierasz moderatorów.
Gość77142 napisał(a):Mama właśnie wróciła tym Polo z nocy 12 h opieki nad starymi ludźmi w domu starców, nie wyspana. Wstała przed południem.
To tym bardziej należy się jej coś co zapewni wygodę. Polo jeździ się jak wozem drabiniastym bez dwóch zdań. To z założeń auto miejskie. Taki Citroen C5 to byłby duży przeskok. Co do VW to w Golfie też by odczuła różnicę ale tak jak napisałem o sinikach wyżej...
Gość77142 napisał(a):Tak na wszystkie modele ani jednego VW nie ma. Łaskę robisz, szrot podajesz z wyszukiwarki, a potem na koniec że jak mi nie pasuje to se szukaj.
Jaki szrot podaje? Oglądałeś wszystkie propozycje które wkleiłem? Jesli tak to opisz każdą, co niedomagało.
Gość77142 napisał(a):Koniu, gdybyś nie był moderatorem pomyślałbym że nigdy nie przepuszczałeś staruszki przez pasy, bo co Cię to obchodzi,. Po prostu chamski jesteś i tyle. A odzywki takie jak w Polsce. Przykre.
Co staruszka ma do tematu bo nie rozumiem?
Widzisz.. Prawdą jest że mieszasz jak ch...a. Nikt nie wie o co chodzi i nie wie jak Ci pomóc bo gdyby było inaczej to ten temat:
a) byłby dawno rozwiązany, zamknięty, Polo sprzedane a mama jeździłaby komfortowo z pracy
b) temat miałby kilkanaście stron ale każdy starałby się pomóc a jakoś nie widzę tutaj nawału użytkowników którzy chcą Ci pomóc.
Nie ma co się obrażać i zamykać na pomoc a tym bardziej rzucać z pazurami na nas. My za karę tu nie jesteśmy tylko staramy się pomóc.
Teraz parę kolejnych propozycji, które wyglądają dobrze i myślę że warto je obejrzeć. Gdańsk + 50km.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (poproś o zdjęcia drugiej strony auta)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (trochę tania)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (bardzo oszczędne silniki)
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł][link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]