Tzn. ibiza bardzo spodobała mi się z wyglądu i silnik 85km w zupełności mi wystarczy. Dlatego jeżeli miałbym coś dorzucić to zrobię to tylko musiałbym wiedzieć +- ile taka podstawowa wersja powinna kosztować? Na autocentrum niby roczniki 2008 średnio po 21 tys. a 2009 srednio 23 tys. Nie wiem ile w tym prawdy. Te 3-4 tys myślę, że byłbym w stanie dołożyć.
Jeśli jesteś w stanie dołożyć, to można szukać. Wtedy też możesz rozglądać się za Mazdą 2 z 2008r. Autko prawie bezobsługowe (tylko eksploatacja) z dobrymi silnikami benzynowymi [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
martwią mnie blachy, również brałem tę mazdę pod uwagę. Auto będzie tylko wieczorami garażowane resztę dnia pod chmurką, nie chcę umawiać się z lakiernikiem za rok
Obowiązek opon zimowych – czy istnieje i kiedy należy założyć zimówki? Niektórzy kierowcy mogą przed nadejściem zimy zastanawiać się, czy zmiana opon jest obowiązkowa. Wiąże się to z dylematami, jak chociażby to, czy za jazdę na oponach letnich zimą można dostać mandat, czy może lepiej ...
Golf GTI Clubsport - jubileuszowa wersja na 40. urodziny Bardzo mocny, bardzo szybki i bardzo bogato wyposażony Golf GTI Clubsport debiutuje w polskich salonach. Specjalna wersja Golfa GTI nawiązuje do jubileuszowych edycji tego modelu, które Volkswagen prezentował przy ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.