No własnie na mobile zaczynaja się focusy z tym silnikiem tak od 28-30tys złotych. Ale chyba tego odpuszcze i szukam dalej.
To jedź i zobaczysz co wartają najtańsze z mobile ...
Na najtańsze się nie patrzy, na najdroższe też niekoniecznie, patrz w średnich cenach,
Do ceny z mobile (jednego z najtańszych aut w kraju;P) dodaj jeszcze koszty przywiezienia (kilka stówek), opłaty, detailing i marżę handlarza (raczej nikt za 1000 nie będzie się bujał z autem)
koszty przywiezienia kilka stówek? nie wiem gdzie , może z drezna do zielonej góry, ale jak ktoś ma te 1200-1300km to nie wiem czy taniej przywieziesz jak za 1200zł...i to po dużej znajomości, bywają sytuacje jak mi bardzo zależy na jakimś aucie to i 3000 zł płaciłem specjalnie po jakiegoś SUVa na drugi koniec Niemiec i wartało.
Akcyza od auta za 30 000zł wyjdzie 930zł , tłumaczenia przegląd kolejne 200zł,
Jak ktoś handluje profesjonalnie to VAT od Marży może wyjść i 1000zł, do tego podatek dochodowy.
Dalej...wchodzą kolejne chore przepisy odnośnie Opłat Produktowych tj. co najmniej ok. 150 zł od samochodu, i tak dalej i tak dalej nine mówię już o zabiegach kosmetycznych, coś na pewno trzeba będzie w takim aucie coś zmienić itp. zrobi się ogromna sumka.