Dzięki za opinię! Ja z Astrą mam zupełnie inne skojarzenia - astrą rodziców często nie jestem w stanie wyprzedzić ciężarówki. Oni mają silnik 1.6 8v, ale najpewniej wchodzi w grę jego fatalny stan.
Mam nieco więcej czasu, przedstawię parę ogłoszeń ze swojego schowka, mam nadzieję, że ktoś pomoże mi w oględzinach samych ogłoszeń
[link do oferty na Olx wygasł] - 5900 zł, ogłoszenie prywatne, nie jest wypacykowany na połysk. Nie pisze prawie nic o wyposażeniu (wersja highline), do dopytania telefonicznie. Pytanie - warto?
[link do oferty na Olx wygasł] - 6800 zł, ogłoszenie od handlarza, widać co najmniej jeden błąd (chyba, że ten szyberdach dopiero będzie wycinał). Do Elbląga mam ponad 80 kilometrów...
[link do oferty na Olx wygasł] - 6200 zł, ogłoszenie prywatne, auto wygląda na zadbane...
[link do oferty na Olx wygasł] - 6000 zł, ogłoszenie prywatne.
[link do oferty na Olx wygasł] - 5950 zł, najwidoczniej drobny handlarz (ma kilka ogłoszeń).
[link do oferty na Olx wygasł] - 5800 zł, osoba prywatna. Jak reagować na takie drobne wgniecenia? Jaki może być koszt wymiany, gdyby to bardzo przeszkadzało?
[link do oferty na Olx wygasł] - 6300 zł, handlarz. Po opłatach.
[link do oferty na Olx wygasł] - 7999 zł, komis, ogłoszenie kopiuj-wklej.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - 6600 zł, nie wiem czy prywatnie czy handlarz.
Z nie-passatów:
[link do oferty na Olx wygasł] - 6300 zł, osoba prywatna, wygląda ładnie...
[link do oferty na Olx wygasł] - 7699 zł, komis.
[link do oferty na Olx wygasł] - 6200 zł, komis.
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - 6900 zł ("7900 pln z opłatami: akcyza, tłumaczenia, badanie techniczne na rok, ubezpieczenie OC na miesiąc, faktura VAT marża"), komis w Olsztynie.
Ogólnie ten komis w Kisielicach ma całą masę aut w moim zakresie cenowym i spełniających moje wymagania. Może warto się tam przejechać?