Jeden z tych Seatów to automat, a chcę manual. Z drugim zadzwoniłem i okazuje się że jest coś nie tak z prądem od radia, a jest to chyba najważniejszy element wyposażenia dla mnie Mazda 6 to mój przedział cenowy czy też nie bardzo? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]? [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]?
Mechanicznie 6 bardzo spoko ale blacharsko jest dramatycznie. Nadkola w tych autach rdzewiały po 3 latach od wyjazdu z fabryki. Na PL rynku dzielą się na te już zrobione i "do zrobienia na już". Tylko nawet jeśli wydasz kvpę kasy na blacharkę a po dwóch latach znowu wyjdzie (btw kumpel w mps (którą sprzedał za 25+) miał tylny zderzak założony na blachowkrętach bo pod spodem nie było już mocowań). Aaaa i silnik 1.8 troszkę słabawy do tej budy
Jedź i oglądaj toledo, idealnego auta za 7 tys nie kupisz, audio w toledo jest bdb, naprawisz przewody za grosze, masz tam nowe opony, długie opłaty, jedź bo długo nie po stoji, a Mazda w tej cenie to nic dobrego, zwłaszcza pod spodem, miałem to wiem.
No i co że jest coś nie tak z prądem do radia? Ile zapłacisz u elektryka 100-200zł? Faktycznie kolosalna suma..
Mazda 6 w tym budżecie może technicznie będzie spoko ale buda na pewno będzie wymagała wkładu.. a w Toledo tak jak poprzednik wspomniał masz tam prawie nowe opony (czekam aż galakty mnie wyśmieje ),przegląd i opłaty na pół roku i gaz jeszcze nie taki stary a i przebieg może być autentyczny.
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Audi Q7 – czy to najlepszy luksusowy SUV na rynku? Segment luksusowych SUV-ów nieustannie się rozwija, prezentując coraz to nowsze modele i innowacyjne rozwiązania technologiczne. Na tym wymagającym rynku Audi Q7 od lat utrzymuje swoją pozycję jako jeden z najbardziej ...
Wavecamper zaprezentuje się na Poznań Motor Show Producent pokaże swoje modele w ramach salonu caravaningowego, który w tym roku zlokalizowany będzie w pawilonach nr 1 i nr 2. Wavecamper to legitymujący się wieloletnim doświadczeniem producent kamperów na ...
Witam ponownie, powracam do tematu. Toledo okazał sie być w słabym stanie. Pojawiła się okazja kupna A3 1.8T 1999r od szwagra. Kupił go sprowadzonego z Niemiec 6 lat temu, wtedy założył gaz. Rozrząd niedawno robiony, generalnie na tą chwilę nie widać nic popsutego i caly czas jest użytkowany. Jedyna rzecz która nie działa od początku to wyświetlacz na zegarach (nieistotne). Do tego słychać przy odpaleniu taki dźwięk jakby tarcia czy zgrzytu (słyszałem to juz w innych silnikach audi i seata), mechanik mówi że wszystko jest ok więc nie wiem co o tym myslec. Rdzy nie ma, sprzęgło nie bylo robione za czasów w Polsce, turbina również, jednak auto było eksploatowane jak należy. Myślicie że warto za 10 tysięcy?
centurio napisał(a):Do tego słychać przy odpaleniu taki dźwięk jakby tarcia czy zgrzytu
Rozrusznik? bendix? albo dwumas czasem też wydaje takie dźwięki dziwne. Jak to pierwsze to warto się z czasem tym zająć bo auto będzie mieć problemy z odpaleniem.
Zawiesiłem poszukiwania auta z myślą że już auto wybrane ale jednak sytuacja sie zmieniła i szukam ponownie. Co myślicie o tych? [link do oferty na Olx wygasł] [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] (do wzięcia za 6900) [link do oferty na Olx wygasł]
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.