Benzyna/LPG do 8-9 tysięcy

02 Lut 2019, 16:01

Honda po założeniu LPG przekroczy mój budżet, a niestety cena jest tylko do delikatnej negocjacji.
Ten Golf fajnie wygląda, do kupienia za 7100, na rozrządzie przejechane 60 tysięcy więc na start trzebaby zrobić i linka ręcznego urwana. Tyle że dziwne bo właściciel ma go rok i już sprzedaje (przejechał 20 tys)
[link do oferty na Olx wygasł]
centurio
Nowicjusz

02 Lut 2019, 16:47

Ja bym sobie darował tego Golfa.
- stary gaz (wymiana butli; chyba, że we Włoszech mają inną homologację i stąd ta zmiana)
- dużo wymienione i już sprzedaje - jak dla mnie drobny handlarz, który nie chce płacić podatku
mike
Moderator
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 15
Miejscowość: Zawiercie|Śląsk
Prawo jazdy: 04 09 2013
Auto: Lexus ES 330
Silnik: 3.3 V6 228KM
Paliwo: Benzyna + LPG
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2004

02 Lut 2019, 17:31

Gaz montowany w 2008 roku, silnik może byc na wykonczeniu?
centurio
Nowicjusz

02 Lut 2019, 18:09

To, czy silnik jest w dobrym stanie zależy od serwisu a tego nie jesteś w stanie sprawdzić.

Druga sprawa, że 8k za 20 letniego golfa to chyba lekkie przegięcie.
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

03 Lut 2019, 11:16

A coś takiego?
[link do oferty na Olx wygasł] - tym bym się bliżej zainteresował i zostanie kasa na montaż lpg.
[link do oferty na Olx wygasł] - przegląd i opłaty na prawie rok.
[link do oferty na Olx wygasł] - świeży przegląd i opłaty na pół roku tylko pytanie czemu sprzedaje po roku użytkowania..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012

06 Lut 2019, 11:29

Oglądałem tą Hondę którą właściciel sprzedaje po roku i nie była w dobrym stanie. Accorda z długimi opłatami być może zobaczę. Mam jeszcze takie:
1. [link do Sprzedajemy wygasł]
2. [link do Sprzedajemy wygasł]
3. [link do oferty na Olx wygasł]
4. [link do ogłoszenia na Otomoto wygasł] - handlarz
centurio
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Skrzynia automatyczna DSG w Volkswagen
    Czym jest wspomniane wyżej DSG? Przekładnia automatyczna tego typu, czyli dwusprzęgłowa, to konstrukcja inna niż klasyczny automat. Zamiast konwertera momentu obrotowego, który pracuje w poślizgu, wyposażono ją w zestaw ...
    Jak wezwać pomoc na drodze?
    Co zrobić z samochodem, który uległ kolizji albo awarii na drodze? Próbować jechać dalej? Wezwać przyjaciela z linką holowniczą? Zatrzymywać przejeżdżające samochody? Zestresowanemu właścicielowi uszkodzonego ...

06 Lut 2019, 17:24

1.Ok i roczny gaz ale nie dałbym więcej jak 10k i to pod warunkiem że stan jest naprawde dobry.
2.Ładnie wygląda ale zdjęcia z lata więc teraz może być różnie i auto stoi na letnich? Trochę to dziwne..
3.Ładne i warte uwagi.
4.Kiepskie zdjęcia,widać że lewy przód był malowany i z tyłem coś było poza tym ostatnie zdjęcia widać że były robione przez jesień więc trochę się już sprzedaje a cena mała nie jest..
Wydajemy pieniądze, których nie mamy, na tuning, którego nie potrzebujemy, by podobać się ludziom, których nie znamy.
Barol
Moderator - Jakie auto kupić?
Awatar użytkownika

Zdjęcia: 0
Miejscowość: Górny Śląsk
Auto: VW Golf VI
Silnik: 1.4 TSI 122KM
Paliwo: Benzyna
Typ: Hatchback
Rok produkcji: 2012