REKLAMA
Witam,
Tak jak w temacie, budżet 32 000 + pakiet startowy, przebiegi głównie miejskie plus kilka tras 250 km w miesiącu - łącznie do 25 tyś przebiegu rocznie.
Z tego co wyczytałem na forum, moje aktualne typy to:
- MK4 po lifcie 2.0
- Mazda II 2.0
- Accord VII po lifcie 2.0 lub 2.4
- Saab 9-3 II po lifcie 2.0
Zacząłem się jednak jeszcze zastanawiać nad:
- Lexusem IS 250 (II)
- Subaru legacy IV 2.0
Co powiecie o tych autach?
Powiedzcie mi, czy w tym budżecie który celuję znajdę coś godnego uwagi? Wymienione przeze mnie auta to same wersje po lifcie więc koło 2007-2009 rocznik - może być drogo.
Wiadomo, że przed zakupem zrobię porządny przegląd w stacji, tak jak to zrobiłem przy ostatnim zakupie, tylko nie wiem czy ten budżet którym dysponuję jest wystarczający do tych modeli:)
Pytam bo zacząłem szukać po otomoto i allegro i szczerze mówiąc, trochę kiepsko z wyborem, benzyna z takimi silnikami jest strasznie niepopularna z tego co widzę, druga sprawa to bardzo duży rozstrzał cenowy..
Stąd pytanie - gdzie szukać? Może coś bezpośrednio za granicą?
Albo może macie jakieś opcje typu sprowadzenie na zamówienie? Ale jak wtedy sprawdzić auto przed zakupem? Bałbym się kogoś wysłać w ciemno z moją kasą i nawet tego auta nie zobaczyć na żywo i nie sprawdzić w ASO. Nie wiem za bardzo jak się zabrać za kupno w przypadku tych modeli. Dzięki za każdą radę:)