04 Sty 2015, 06:02
Witajcie. Dziś trochę pogoda nie dopisała bo strasznie piździło i po pierwszych oględzinach miałem dosyć.
Oglądałem tego ulepa: [link do oferty na Olx wygasł] . Po kontakcie telefonicznym, wydawało mi się że koleś gada z sensem, a ta wymieniona maska to tylko zbieg okoliczności. Cały samochód to dno i wodorosty... nikomu nie polecam go oglądać. Nie siedziałem nawet w środku, ale opuszczone samochody na osiedlach wyglądają lepiej i to autko ze względu na lakier (zniszczony, zmęczony i w wielu miejscach wychodzi ruda) powinno kosztować 2 tysiące. Nawet nie chciałem usiąśc do środka.
Co do reszty autek:
[link do oferty na Olx wygasł] - to BMW już niestety nie stoi w Warszawie, bok został zarysowany i coś wspominał o słupku ale niestety się zamyśliłem... Teraz autko stoi w województwie świetokrzyskim i go raczej nie obejrze.
[link do oferty na Olx wygasł] - tego autka już nie ma, zostało sprzedane. A sprzedawca teraz próbuje opchnąć to cudo: [link do oferty na Olx wygasł]. Mimo wszystko nie zdecydowałem się na oględziny bo nie wygląda na autko któremu ktoś poświecił chociaż chwilę czasu i zalatuje mi tu delikatnym handlarzem.
[link do oferty na Olx wygasł] - koleś będzie dostępny dopiero jutro (niedziela, czyli dzisiaj). Autko ma od 7 lat, od 6,5 jest wsadzona sekwencja ale coś to mało chwalony silnik i straszny muł. Podobno autko stan igła, starszy Pan wydaje się być uczciwy ale wiadomo jak z tym jest. Prosiłbym kogoś ogarniętego w tych autkach o opinie tego silnika i czy da się bezpiecznie wyprzedzić coś na trasie.
[link do oferty na Olx wygasł] - chciałem obejrzeć jeszcze to autko. Koleś otwarcie mówi, że w pewnych miejscach jest troszke rdzy ale samochód oprócz tego nie ma żadnych wad i trochę włożył w autko. Co prawda ma je od wiosny tamtego roku (2014) ale mówi że chce kupić teraz coś nowszego, bo odłożył kasę. W środę będzie w Warszawie. Jak myślicie?
[link do oferty na Olx wygasł] - właściciel umówiony jest na poniedziałek. Mówi, że jedyne co mu się nie podoba w tym aucie to coś z elektryką. Mówi, że czasami nie lubi odpalić. Wyczuwam tu delikatnie świecie lub kable VN... Ale to nie zbyt dobrze świadczy moim zdaniem o konserwacji tego autka. Jak myślicie/