REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Skoczek135 napisał(a):Roverek fajny to prawda Jak z awaryjnością tego auta? Ten silnik z turbiną jest dobry?
kirin88 napisał(a):Z blachą bywa różnie choć jak widać zdarzają się egzemplarze całkowicie wolne od rdzy.
Skoczek135 napisał(a):Ten silnik z turbiną jest dobry?
To prawda co nie znaczy, że nie idzie tam dobrego samochodu kupić.AkuQ napisał(a):Ad 1- Bardzo bym uważał na zakupy w Gnieźnie. Baaaaardzo.
AkuQ napisał(a):Ad 2- Co on tak wysoko stoi tyłem?Przy 220 tys wyszarpany boczek skórzany?
Kolorów się nie czepiam bo nie lubię wróżenia ze zdjęć, bo może ciekawe auto uciec, które było np porysowane.
kirin88 napisał(a):Małe koła to tak się wydaje chyba.
kirin88 napisał(a):W starym samochodzie przebieg to ostatnie na co się patrzy.
kirin88 napisał(a):Skórzana tapicerka nie jest dobrym wyznacznikiem przebiegu. Jak się nie dba o skórę to po 100 tys. będzie wyglądać jak 30 letnia szmata z przebiegiem 2 miliony. Zadbana to i po 500tys. będzie prawie jak nowa.
AkuQ napisał(a):Nie masz racji, po 100 tys nawet zaniedbywana skóra nie powinna mieć pęknięć, po 200 również. Miałem parę aut ze skórami z oryg przebiegami po 300-400 tys i skóry były w lepszym stanie.
AkuQ napisał(a):Sam się nie kompromituj-materiały używane do tych aut (clio-thalia) były jednakowe. Poza tym silnik 1,4 w tym aucie sprawuje się bardzo dobrze, nawet w trasie, ale żeby to wiedzieć, trzeba tym się kiedykolwiek przejechać.
Jechałem thalia z wielkopolski nad morze. Istna tragedia, plastiki skrzypią gorzej niż w matizie. Przyśpieszenia 0, komfortu brak. Powyżej 110km/h hałas okropny. Nie polecam nikomu. Na dojazdy na działkę dla emeryta ok. w trasy nie bardzo.
kirin88 napisał(a):Jechałem thalia z wielkopolski nad morze. Istna tragedia, plastiki skrzypią gorzej niż w matizie. Przyśpieszenia 0, komfortu brak. Powyżej 110km/h hałas okropny. Nie polecam nikomu. Na dojazdy na działkę dla emeryta ok. w trasy nie bardzo.