Benzyna za ok. 25 000, co wybrać ?

09 Lut 2011, 10:02

Jeśli benzyna to powinien byc ok. Duże wygodne auto. Ja w swoim na gwarancji robiłem dolne ranty drzwi i wiele aut miało z tym problem więc radzę to zobaczyć, poza tym z autem nie ma większych problemów.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

09 Mar 2011, 10:23

Witam
jako, że mondeo sprzątnięto mi sprzed nosa chciałbym zapytać o opinie o wybranych focusach, które znalazłem.

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do oferty na Allegro wygasł]

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

i na koniec mój faworyt:

[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Jest to auto sprzedawane jako uzywane w salonie Forda. Więc wydaje mi się, że auto jest wiarygodne(przebieg, stan techniczny itd)-chyba, że się mylę ? niestety cena jak za rocznik 2006 a nawet 2007 więc starałbym się zbic tą cenę ale nie wiem do jakiej kwoty.

Proszę o podpowiedzi co do moich typów i faworyta.
Slimbarti
Nowicjusz

Miejscowość: Sląsk

09 Mar 2011, 13:05

Ten ostatni nie jest z salony tylko komisu przy salonie wiec tez może być kręcony, dla przykładu dodam iż obok mojej miejscowości jest salon opla a przy nim komis (ten sam właściciel dwie firmy) w którym maja auta bite i kręcone nie wszystkie ale kilka sztuk tam takich stoi, część klientów właśnie podobnie patrzy jak Ty przy salonie tzn ze z salonu i będzie wszystko ok, wiec lepiej zabrać z sobą dobrego fachowca :)

A tak swoją drogą to moje pytanie prywatne jak fordy (focus mondeo po 2004) znoszą gaz?
Biedrona
Początkujący
Awatar użytkownika

Miejscowość: rzeszow
Auto: Honda accord VII

09 Mar 2011, 18:56

A jezeli chodzi o cenę tego konkretnego modelu ? I co sądzicie o tych konkretnych przykładach, warto się zainteresować ?

[ Dodano: 14 Marzec 2011, 10:53 ]
Podbijam. Może ktoś wypowie się na temat powyższych konkretnych opcji focusa. Z góry dzięki.
Slimbarti
Nowicjusz

Miejscowość: Sląsk