Benzyniak od 25 do 34 Tysiecy

07 Wrz 2016, 23:14

Witam
Tak Jak w temacie poszukuje samochodu dla siebie, ze względu na niski przebieg roczny i na koszty związane z eksploatacją diesla jestem raczej nastawiony na jakiegoś benzyniaka , rozglądam się raczej za kombi chodź dużym sedanem też nie pogardzę.
Swoją przygodę z szukaniem samochodu zacząłem od przegladania ofert z gamy Mercedesa dokładniej E klase w211 z silnikiem 2.7 bądź 3.0 v6 cdi ale w tych pieniądzach nie mogłem znaleźć nic adekwatnego do ceny, i po głębszym zapoznaniu się z kosztami eksploatacji Diesla zdebialem :shock: . Teraz nie mam zupełnie pomysłu w co celowac z takim budżetem . Im dłużej szukam i przeglądam fora tym bardziej jestem zagubiony na co się zdecydować. Może wy macie pomysł na co powinienem zwrócić uwagę w tym budżecie.
Z góry wielkie dzięki :ok:
Vandal
Nowicjusz

Auto: Nie mam

07 Wrz 2016, 23:43

Laguna III, Mondeo mk4, możesz rozejrzeć się za jakimś volvo - np. s60 za 25k wyrwiesz w świetnym stanie
Invi
Forumowicz VIP

Przebieg/rok: >50tys. km

08 Wrz 2016, 09:38

Renault I Ford jakoś średnio mi się widzą a może coś z gamy niemieckich marek typu Bmw Audi Mercedes bądź jakoś ciekawy Japończyk w tym przedziale cenowym by się znalazł?
Vandal
Nowicjusz

08 Wrz 2016, 11:07

A do czego te kombi chcesz wykorzystać?
Taki Lexus GS / LS tu i tu silnik 4.3 wystarczy np?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
Kieł
Stały forumowicz

08 Wrz 2016, 11:19

Kombi wydaje mi się bardziej praktyczne i w moim odczuciu wygodniej mi się nim jeździ poza tym 3 , 4 razy do roku będę pokonywal trasę ponad 1000 kilometrów i będę chciał zawsze jakieś 2 walizki plus inne graty w nim upchnąć .
Vandal
Nowicjusz

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

ALT - Amatorska Liga Torowa 2009 / relacja
    To były już ostatnie w tym roku zmagania ALT na Torze Poznań. Druga, a zarazem ostatnia w tym roku impreza z cyklu ALT odbyła się w niedzielę 4 października o godzinie 12:00. Po odprawie oraz badaniu technicznym zawodnicy ...