REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
jiGsaw napisał(a):Nie wiem. Chyba jak lex to starsze wersje LS, bo dobre opinie maja, nawet na forum BMW ktos tym jezdzi.
jiGsaw napisał(a):Bo sportowych aut to nie ma za bardzo.
jiGsaw napisał(a):Ta stronka w wiekszosci przypadkow dobrze podaje.
dzida napisał(a):Największy ból to to, że w IS300 manuale były tylko w wersjach z USA i jak dodać do tego 500KM na seryjnym dole, to mamy cichego killera, z którym mało która M3 da radę.
dzida napisał(a):Przez to, że ludzie nie mogą uwierzyć w tanie części eksploatacyjne Lexusów (na poziomie BMW), tak mało tych aut na drogach. I dobrze.
szybki napisał(a):i max co można dmuchnąć na serii to około 400km/500nm
szybki napisał(a):Ja nie mówię że jest tanio i może fakt znajdziesz graty tańsze do BMW ale jest coś za coś...
dzida napisał(a):to się przeliczyłem, bo pamiętam, że gdzieś pisałeś o tym, że IS300 ma to coś podobnego co Supra pod maską
XeoN później Ci wyślę na PW trochę info o konkretnych osobach bawiących się w ISy
jiGsaw napisał(a):No widzisz... problem taki, że szybkiego Lexa trzeba sobie samemu zbudować... a jak już byś chciał to zrobić w budzie bez czterech furtek to się zaczyna robić masakra. W BMW masz potężny wybór nadwozi/wersji silnikowych, skrzynek, wersji sportowych/zwykłych, manuali, które są nie do zabicia (wyjątek to 6b z okresu E39 gdzie jak olewasz wymianę oleju to mogą się pojawić problemy z czasem). Tak jak jedne części będą trwalsze w Lexie tak inne w BMW, chociaż jeżeli chodzi o elektronikę to z tego co wiem Lexus wypada wyraźnie lepiej od BMW. BMW za to w materiałach osprzętowy np. wspomniany układ wydechowy.