Moim priorytetem jest bezpieczeństwo.
Szukam auta w miare solidnego, 2 poduchy w standardzie, w miare dobra konstrukcja auta, mocna klatka pasażerska. Male auta odpadają ze względu na małą mase pojazdu.
Jak zobaczyłem crash test golfa II to sie przeraziłem.
Przeglądałem testy ncap ale zbyt dużego wyboru nie ma w tym przedziale cenowym do którego ja szukam.
Auto do 10 tys. w benzynie. Czekam na propozycje i uzasadnienie,pozdrawiam
Import aut z Japonii: niezawodność, oszczędność i technologia w jednym Europejscy i również polscy kierowcy coraz częściej decydują się na zakup auta z Japonii. Mowa tu nie tylko o luksusowych samochodach europejskich marek, ale także autach JDM, a więc stworzonych z myślą o tamtejszym ...
Nissan Micra K14 - nowy model już w produkcji Kilka dni temu uruchomiono produkcję zupełnie nowego Nissana Micra i pierwsze egzemplarze już opuściły linię montażową. Końcowe kontrole potwierdziły najwyższą jakość wykończenia pojazdów. Dostawy do dealerów ...
Dobry temat Na Twoim miejscu dysponując w sumie niewielką kwotą zamiast kombinować z testami Euro NCAP zwróciłbym uwagę na stan samochodu. Co z tego, że nowe auto miało 4 czy 5 gwiazdek jak międzyczasie zaliczyło 3 dzwony i przy 4 poskłada się tak, ze tylko po DNA będą w stanie określić Twoją tożsamość Wyluzuj i wybieraj coś z kompaktów koniecznie nie składane z 2
o volvo s40 w sumie tez myślalem tylko martwi mnie że roczniki z przed 99 roku były bardzo awaryjne , zwłaszcza zawieszenie a po 99r raczej mnie nie stac
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.