Pionek napisał(a):Poza tym stary trup Volvo który przeglądu nie przechodzi wg Ciebie jest lepszym wyborem niż Passat B4?
Passat B4 jest "lepszym" autem od V40. Oficjalnie nominuję to stwierdzenie do kretynizmu roku 2019 na forumsamochodowe.pl
Temat "przechodzenia przeglądu" w sumie nie jest nawet śmieszny, kiedy ostatnio widziałeś na żywo passata b4? Bo ja co najmniej 3 lata temu, nawet w największych dziurach na podkarpaciu gdzie zdarza mi się bywać nie ma już takich strucli
Pionek napisał(a):Autor szuka auta pojemnego- 410L Volvo vs 465L Passat B4
Och! Kompakt ma mniejszy bagażnik niż segment d? Kto by pomyślał
Pionek napisał(a):Jasne, sprzed ilu lat te gwiazdki? sprzed 25? aha...dzisiaj to ma takie znaczenie jak moc silnika w trabancie.
Niech będą i sprzed pięćdziesięciu, co to za różnica, metoda badania była ta sama. Zresztą zapewne bardziej "wiarygodna" niż obecne, gdzie auto ma zapewnioną max punktację dzięki posiadanym systemom jeszcze zanim uderzy w ścianę.
Ale w sumie, jeśli jesteś tak pewien "bezpieczeństwa" w passacie możemy zorganizować test, myślę, że jego rezultaty będą korzyścią dla całego społeczeństwa. Wsiądź do b4, rozpędź się do powiedzmy 50kmh i uderzysz w ścianę, później zrób to samo z v40