REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
Wezyrro napisał(a):z tego co mi wiadomo to z tym bioestrem jest tak, że to trafić trzeba, jedno auto na tym śmiga normalnie a drugie nie daje rady.
fourup napisał(a):ale frytkami wali za mną, a z regóły nie jeżdżę sam za sobą, więc dla mnie to nie żadna wada...
BIO jest bardziej "gęste" przez co bardziej zużyte silniki mają lepiej,fourup napisał(a):a że ciszej pracuje, to myślałem, że to to kwestia autosugestii - też to zauważyłem...
jak go zreanimuję to będę jeździć szybciej od Ciebie...pocieszny napisał(a):fourup napisał(a):ale frytkami wali za mną, a z regóły nie jeżdżę sam za sobą, więc dla mnie to nie żadna wada...
zreanimuj do końca trupka to będziesz jeździł za mnązmienisz zdanie
Jakie bardziej zużyte? Sam jesteś bardziej zużyty!!pocieszny napisał(a):BIO jest bardziej "gęste" przez co bardziej zużyte silniki mają lepiej,fourup napisał(a):a że ciszej pracuje, to myślałem, że to to kwestia autosugestii - też to zauważyłem...
no mój ma troche mniejfourup napisał(a):Mesiek ma dopiero 1.350mln km... Ty to nazywasz zużyciem silnika?? Tam jest jeszcze oryginalny fabryczny rozrząd i plomby na silniku!!
Wezyrro napisał(a):spoko chłopaki, zobaczymy w sobotęjeżeli chłop od którego biorę 4-runnera zrobi przegląd to ja będę najszybszy
ja wole kto wyżej wyjedziefourup napisał(a):Wezyrro napisał(a):spoko chłopaki, zobaczymy w sobotęjeżeli chłop od którego biorę 4-runnera zrobi przegląd to ja będę najszybszy
szybkość to nie wszystko...
może zabawimy się w "kto dalej/wyżej skoczy?"?
pocieszny napisał(a):ja wole kto wyżej wyjedziefourup napisał(a):Wezyrro napisał(a):spoko chłopaki, zobaczymy w sobotęjeżeli chłop od którego biorę 4-runnera zrobi przegląd to ja będę najszybszy
szybkość to nie wszystko...
może zabawimy się w "kto dalej/wyżej skoczy?"?![]()
ewentualnie piękniej zatonie