Witam, chce kupić od gościa passata b5 sedan 1,8turbo z lpg. Przy oględzinach widziałem że po odpaleniu ciągle świeci się pomarańczowa lapka na desce, jest to błąd silnika z tego co mówi właściciel przez instalacje lpg. Że niby przez to że silnik wyczuwa inne paliwo. Co o tym myślicie?
Właściciel podłączał i mowil właśnie ze to jest powód. Ja dzis kupiłem przejściówkę nie korzystałem nigdy, przetestuje na kolegi seacie i sprawdzę co się da zrobić.
Mówi ze jak jeździ dluzej na benzynie to lampka gaśnie
Nawet ja silnik pracuje na gazie, to kontrolka silnika nie może się świecić. A jak się świeci, to oznacza to, że coś jest uszkodzone. Podejrzewam, że może to być kontrolka sondy lambda...
Odpuść dzisiaj, nie spiesz się na cmentarz i nie zabieraj tam innych...
byłem u gazownika, innego niż zakładana była instalacja, mówił że to normalne, wykasowałem sam błąd i zauważyłem że włączył się na bardzo niskich obrotach, gdy miałem na 3 około 1300rmp, niska mieszanka na małych obrotach, tak mi się wydaje
Renault ZOE - limitowana seria STAR WARS Renault świętuje partnerską współpracę z producentami STAR WARS™ i prezentuje limitowaną serię swojego najbardziej awangardowego samochodu ZOE, który jest liderem wśród samochodów elektrycznych ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.