Cześć! Mam do was pytanie. Czy znacie jakąś firmę lub warsztat, który montuje dobre blokady zabezpieczające przed kradzieżą? Od jakiegoś czasu poszukuję zabezpieczenia na skrzynię biegów i zastanawiam się co wybrać. Wujek google podpowiada, że jest kilka ciekawych rozwiązań, które można wykorzystać, ale zanim się zdecyduje chciałbym poznać wasze opinie. Może ktoś z was już ma i zna może przybliżony koszt? Pozdrawiam serdecznie
w moim mieście kilka lat temu coraz częściej zaczęli kraść samochody i też wtedy szukałem jakiegoś zabezpieczenia... w końcu wybrałem Niedźwiedź Lock na skrzynię biegów. I nawet doszło do próby kradzieży mojego autka, ale blokada ich powstrzymała a o cene to najlepiej ich bezpośrednio zapytaj np przez stronkę
Ja mam blokadę na skrzynię biegów, ale oprócz tego mam w samochodzie zamontowany moduł radiowy Lojack, to jest urządzenie, które pozwala odzyskać samochód po kradzieży. Więc jestem bardzo spokojny o swoje auto, bo wiem, że są bardzo skuteczni
Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...
Wielki piknik motoryzacyjny - Automaster Show 2014 za nami! Wielki piknik motoryzacyjny Automaster Show 2014 który odbył się w Kamieniu Śląskim na terenie lotniska już za Nami. Wszyscy którzy przybyli myślę że wracali zadowoleni ponieważ atrakcji przygotowanych przez ...
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.