Blokady zabezpieczające przed kradzieżą auta

17 Sie 2016, 08:36

Cześć!
Mam do was pytanie. Czy znacie jakąś firmę lub warsztat, który montuje dobre blokady zabezpieczające przed kradzieżą? Od jakiegoś czasu poszukuję zabezpieczenia na skrzynię biegów i zastanawiam się co wybrać. Wujek google podpowiada, że jest kilka ciekawych rozwiązań, które można wykorzystać, ale zanim się zdecyduje chciałbym poznać wasze opinie. Może ktoś z was już ma i zna może przybliżony koszt?
Pozdrawiam serdecznie :D
Darkrai2
Nowicjusz

Prawo jazdy: 14 02 1970
Przebieg/rok: 47tys. km
Auto: Audi A4
Paliwo: Benzyna
Typ: Inny
Skrzynia biegów: Automatyczna
Rok produkcji: 2015

29 Sie 2016, 08:24

w moim mieście kilka lat temu coraz częściej zaczęli kraść samochody i też wtedy szukałem jakiegoś zabezpieczenia... w końcu wybrałem Niedźwiedź Lock na skrzynię biegów. I nawet doszło do próby kradzieży mojego autka, ale blokada ich powstrzymała :) a o cene to najlepiej ich bezpośrednio zapytaj np przez stronkę
Draningkiss
Nowicjusz

Przebieg/rok: 14tys. km
Auto: Audi A4

20 Paź 2016, 14:29

Ja mam blokadę na skrzynię biegów, ale oprócz tego mam w samochodzie zamontowany moduł radiowy Lojack, to jest urządzenie, które pozwala odzyskać samochód po kradzieży. Więc jestem bardzo spokojny o swoje auto, bo wiem, że są bardzo skuteczni :ok:
Maciek77
Początkujący
Awatar użytkownika

Auto: Toyota Corolla

27 Sie 2020, 15:47

Sprawdź co mogą zaproponować do Twojego modelu specjaliści w NIEDŹWIEDŹ-LOCK. U mnie ich zabezpieczenia sprawdzają się świetnie.
mirek342
Obserwowany

14 Wrz 2020, 22:02

Ja ze swojej strony polecam skuteczne zabezpieczenie auta przed kradzieżą nawet na tzw. "walizkę". Po więcej szczegółów zapraszam na PW.
autolock
Obserwowany

• Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Zmiany w punktach karnych 2023 - powrót do przeszłości
    Ten rok to zdecydowanie czas zmian dla prawa ruchu drogowego w Polsce. Ponad dwa miesiące temu zetknęliśmy się z lawiną nowych regulacji, a już od 17 września 2023 roku, w życie weszła nowelizacja przepisów o punktach ...