BMW 318 COMPACT 1.8 zatrzaśnięte kluczyki

03 Wrz 2014, 11:20

Dzisiaj niechcący zapomniałem wyjąć kluczyki ze stacyjki, zamknąłem drzwi i klapa :( Nie wiem co zrobić, bo zapasowe klucze też są w samochodzie. Próbowałem coś sam kombinować, ale nie dało to za wiele, samochód nadal zamkniety. Co robić?
Jogi2
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 11 1992
Auto: Mazda6/bmw

05 Wrz 2014, 13:09

najlepiej udać się do fachowca od otwierania. wyguglaj sobie kogoś w twojej okolicy. ja kiedyś byłem w identycznej sytuacji i wtedy znalazłem w necie kontakt do pana, który w Bytomiu (czyli tu gdzie mieszkam) zajmuje się otwieraniem drzwi.. podrzucę Ci numer 517 350 707
leoneo
Nowicjusz

Prawo jazdy: 18 07 1999
Auto: hyundai

22 Wrz 2014, 11:30

Ja po zatrzaśnięciu drzwi od razu musiałem wzywać specjalistę, bo zdarzyło mi się to na parkingu pod sklepem. Wstyd.
cerado
Obserwowany

Auto: Mazda
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Land Cruiser FJ45LV - odrestaurowany unikat
    Amerykańska firma FJ Company zajmuje się twórczymi renowacjami klasycznych Land Cruiserów. Czasem samochody są odnawiane w duchu tradycji, lecz częściej efektem jest znacznie różniący się od oryginału ...
    Pogoda zmienną jest - wiatr, deszcz i burze
    W lecie pogoda bywa bardzo zmienna. Podczas jednej podróży możemy doświadczyć opadów deszczu, gwałtownych burz oraz porywistego wiatru. Wybierając się na wakacyjne wyjazdy pamiętajmy o tym, aby być odpowiednio ...