REKLAMA

Forum samochodów hybrydowych, elektrycznych i konwencjonalnych
PHAETON SZCZECIN napisał(a):Bez przesady spalanie nie jest takie duże też mam taką tylko 1993 + gaz w trasie jak nie przekraczam 120 to nawet wciąga 10 litrów gazu na setkę - niemożliwe a jednak.
Bardzo ładna BMW, ja mam czarną (przemalowałem z zielonej)
Bolo1989 napisał(a):PHAETON SZCZECIN napisał(a):Bez przesady spalanie nie jest takie duże też mam taką tylko 1993 + gaz w trasie jak nie przekraczam 120 to nawet wciąga 10 litrów gazu na setkę - niemożliwe a jednak.
Przemalowałeś z zielonej, ooo a co dzwona nią zaliczyłes czy tak poprostu kolor Ci się nie spodobał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jaki chamie masz w niej przenieg?????????????????
400 - 500 tysięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Chomik90 napisał(a):Bolo1989 napisał(a):PHAETON SZCZECIN napisał(a):Bez przesady spalanie nie jest takie duże też mam taką tylko 1993 + gaz w trasie jak nie przekraczam 120 to nawet wciąga 10 litrów gazu na setkę - niemożliwe a jednak.
Przemalowałeś z zielonej, ooo a co dzwona nią zaliczyłes czy tak poprostu kolor Ci się nie spodobał!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
A jaki chamie masz w niej przenieg?????????????????
400 - 500 tysięcy!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Też tego debila nie lubie, nie zna sie na rzeczy a w każdym poście coś pisze, chyba po to żeby kogoś wku. Jest jakiś sposób żeby go usunąć z forum?