BMW 320 320i - olsztyn - allegro

21 Sty 2011, 11:45

Znalazłem coś takiego w Olsztynie. Ktoś miał może styczność z tym autkiem albo potrafi ocenić mentalnie czemu cena jest niska?
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]
L3X-T3R
Początkujący

21 Sty 2011, 11:59

rocznik, pogniłe blachy, przebieg pewnie grubo ponad 250tys. nie ładuj się w to bo jak sama nazwa wskazuje Będziesz Miał Wydatki
Proste są dla szybkich samochodów, zakręty dla szybkich kierowców - Colin McRae
adam-and1
Aktywny

Miejscowość: Katowice
Przebieg/rok: 15tys. km
Auto: szukam igły ;-)
Paliwo: Benzyna

21 Sty 2011, 12:24

Dokładnie, tak jak kolega wyżej. Lepiej odpuść bo wtopisz całą kase.
Gabriel520i
Nowicjusz

Miejscowość: Poznań

21 Sty 2011, 13:47

16 letnie auto z hakiem wiec mogło sporo sie w życiu natyrać. Korozja oznacza że miało jakieś przygody i zostało źle naprawione. Daj se z nim spokój.
fiko7
Stały forumowicz

Miejscowość: Białystok

21 Sty 2011, 15:01

nie dopisałem, ja nie byłem zainteresowany tym autem, po prostu pośredniczę w pytaniu. bmw miało pójść na odrestaurowanie nadwozia (dlatego szukany najtańszy). Ale macie racje, skoro miał hak to silnik i zawiasy mogły nieźle dostać po dupsku. Dzięki
L3X-T3R
Początkujący

21 Sty 2011, 15:12

Daj sobie spokój z takimi złomami. Najtańsze BMW = 2x koszt zakupu aby doprowadzić do ładu, o ile auto w ogóle jest do odratowania (często jest po poważnym wypadku).
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
jiGsaw
Forumowicz VIP
Awatar użytkownika

Miejscowość: Rumia
Auto: BMW
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Kiedy kupić nowe opony?
    Eksploatacja jest głównym czynnikiem wpływającym na żywotność opon – tym bardziej, jeśli jest nieprawidłowa. Niewłaściwy serwis opon, przeładowany samochód, jazda ze zbyt małym ciśnieniem w oponach oraz ...
    Niedzielny kierowca na autostradzie - nie bądź taki!
    W okresie świąteczno-noworocznym wielu polskich kierowców przemierza setki kilometrów, by spotkać się z bliskimi czy spędzić wolne dni z dala od domu. Nierzadko przynajmniej część trasy pokonują autostradą lub ...