Auto będzie przeznaczone głównie na dojazd do roboty (~20km obie strony), ale również do weekendowych wypadów za miasto. Takie typowo uniwersalne. Rocznie myślę, że tak 12-16k będzie.
Jak przygotować się do zakupu używanego Volvo? Porady i wskazówki Zakup używanego Volvo, podobnie jak każdego innego samochodu, wymaga odpowiedniego przygotowania, aby uniknąć potencjalnych problemów. Jakie cechy wyróżniają używane samochody Volvo? Czy możliwe jest kupno auta ...
Silnik z Lexusa RC F będzie napędzany wodorem? 5-litrowy silnik, który napędza Lexusa RC F, jest przebudowywany po to, by mógł być zasilany wodorem. To sposób na to, by silniki spalinowe, zwłaszcza pięknie brzmiące motory jak lexusowe V8, jeszcze ...
Dokladnie, przy takich przebiegach diesla wybij sobie z głowy bo nie opłaca Ci sie Po drugie jadąc 10km w jedną stronę diesel w zimę Ci się dopiero ledwo zagrzeje
Jak dla mnie prosty wybór. Albo bierzesz auto klasy niżej które spali poniżej 10 itrów albo mimo uprzedzeń LPG. Na diesla się ten przebieh nie nadaje, chyba że takiego starszej generacji ale w tym budżecie już takich nie ma. Od biedy taki co nie ma dpf ale to tylko jedna z bolączek dieslów. Jeśli żadna z tych opcji nie odpowiada to ja już nie mam pomysłów. Autem które pali bardzo mało benzyny jest civic 1,8. Pasuje czy niezbyt bo to dość kontrowersyjne auto?
Potrzebujesz jakiejś informacji o Peugeocie 307 lub mondeo mk4? Napisz na priv a postaram się pomóc
Idealny tryb jazdy pod lpg, czas chyba poszerzyć horyzonty...? Możesz też kupić BMW z silnikiem 2.0 R4 170 ps, te silniki chyba nie były wadliwe, a spalanie powinno być nie tragiczne.
Potrzebujesz czegokolwiek z E36 328i coupe mpakiet - dużo "rarytasów" - pisz na pw,
Drogi użytkowniku, aby dalej móc dostarczać Ci coraz lepszej jakości treści którymi możesz być zainteresowany powinieneś przejść do ustawień prywatności i tam skonfigurować swoje zgody w celu dopasowania treści marketingowych do Twojego zachowania. Pamiętaj! Dzięki reklamom możemy finansować rozwój naszej strony, a Ty w zamian otrzymujesz do niej bezpłatny dostęp.