BMW 325 E46 do oceny.

08 Kwi 2015, 06:36

Cześć,

Poszukuje opinii nt tego auta:
[link do ogłoszenia na Otomoto wygasł]

Co możecie o nim powiedzieć? Nie ukrywam, że interesuję mnie ten model i chętnie wybrałbym się zobaczyć samochód.
Sprzedający wystawił ponownie auto 2 dni temu zrzucając z ceny początkowej 1000 złocziszy. Więc albo mu się spieszy ze sprzedażą albo jest coś nie tak z samochodem? Jakie są Wasze opinie?

Mam w tej chwili do wydania circa 25 000 pln + start ok 2-3 tys + ewentualna instalacja gazowa.
Jeżeli nie ten to może macie do zaproponowania jakieś inne modele BMW, najlepiej w kombi, w benzynie (nie robię w roku więcej niż 15-20 tyś km) powyżej 2.0 (nigdy człowiek nie wie kiedy dodatkowe KM mu się przydadzą na drodze).

Dzięki z góry za jakikolwiek odzew. Pozdrawiam
maxfame
Obserwowany

Prawo jazdy: 02 03 2004
Przebieg/rok: 20tys. km
Auto: skradziono

08 Kwi 2015, 08:30

Wrzucałem go niedawno, wygląda na bardzo zadbany :ok:
Koniu
Forumowicz VIP

Zdjęcia: 4
Miejscowość: obecnie Fulda
Auto: Mondeo // Astra
  • Ciekawe publikacje motoryzacyjne

Czy serwisowanie w ASO się opłaca?
    Wielu kierowców staje przed dylematem, czy warto płacić więcej za usługi w Autoryzowanej Stacji Obsługi, czy może lepiej zaoszczędzić, wybierając tańszy warsztat niezależny. Analiza wspomnianych ofert przynosi zaskakujące ...
    Toyota Tundra i Sequoia TRD Sport oraz RAV4 Adventure
    Na targach w Chicago Toyota zaprezentowała swoją ofertę dla rodzin lubiących aktywnie spędzać czas. Pick-up Tundra i pełnowymiarowy SUV Sequoia otrzymały pakiet TRD Sport. Nową wersję o nazwie Adventure otrzymał także RAV4. ...